Acısıyla Tatlısıyla 1 yıllık (Before-After)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1 yıl ara sıra supplementli çalışmam..
eskid.jpg

kapakkopya.jpg

Tebrikler. Sizin yerinizde olsaydım bundan sonra göğüsleri daha fazla şişirmeye bakardım. Kişisel tercihler...

Steroid kullandınız mı acaba? Ara sıra supplement yazdığınıza göre hayır ama merak ettim.

Son düzenleme:
steroid kullanmadım iyi beslenme+belirli dönemler supplement her zaman estetik taraftarıyım belki ilerde hacme yönelirim şu an beslenme düzenim sınav stresiyle bozulduğu için hacme yönelemiyorum
Göğüs 107
Biceps 36
Omuz 125
Bel 75
Bacak 59
Calf 38
kalça 97

Son düzenleme:
yağsız kas kütlesini iyi koymuşssun tebrikler sanırım çalışmalarının karşılıgını fazlasıyla almışsın..
birde yağ oranı kaç?

Guzel gelisim olmus, tebrik ederim.

Boy ve kg? Omuzlarin 125 cm gibi gorunmuyor, hacimli olmadigin icin de bunu soyluyor olabilirim. Boy ve kg'yi sorma nedenim de bu yuzden. :)

64 tü heralde tam hatırlamıorm eskiden kendine bakan biri değildim VG ye başladıktan sonra hayatım değişti thums:

Kronolojik Sırayla :D
XPro Mass Gainer
(Genrise Whey Protein (4x700)+Genrise Creatine Monohidrat)(Hiç verim alamadım yaz ayları malum bide Ramazan ayı girince 4 kg verdim)
(Muscletech %100 Premium Mass Gainer)(En iyi sonuç veren supplementimdir)
Yemek programım yok.Haftada 2 Gün Cross yapıorm bunun dışında

Önceki ölçülerini biliyor musun ? Harika gelişmişsin tebrik ederim...

Başlangıç ölçülerim alınmadı ancak 1.ay ölçülerimi hatırlıyorum kol 29 göğüs 98 bel 73 bacak 53 kalça 92 calf 36 omuz 111 yada 114 bunda emin değilim

karın ve tricepsler cok ıyı gerıde kalan bölgelerın bence bıceps ve gögusler olarak görunuyor basarılar

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir ya da eksik pozlar vardır.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiş ya da eksik verilmiştir.
- Başlıkta kullanıcı adının geçmesi zorunludur

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı