Acıkmıyorum ?

Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim

Arkadaşlar 15 yaşına girmeme 1 ay kaldı. Kilom 57. Boyum 1.67 olduğu için doktora ısrar etmem üzerine boyuma uzatması için Oxandrolone (ANAVAR) verdi.
Her sabah 1,25mg alıyorum. Onu kullandığım zamandan berli hiç karnım acıkmıyor ve hiç susamıyorum. Su içince hemen tuvaletim geliyor. Yani iştahımı kesti. Yemek yemek istesem bile bir süreden sonra patlıyacak gibi oluyor. Siz bana ne önerirsiniz ? Zayıflamak istemiyorum ama bu gidişle zayıflayacak gibiyim.

Şimdiden teşekkürler :D

Boyun uzaması için bu tür ilaçları kullanman çok saçma olmuş, bu tür ilaçlar çeşitli hastalıklarda kullanılır veya vücut geliştirme camiasında yağ yakıcı olarak kullanılmaktadır.Boyunu uzatma acelesi nedir ? Yaşın daha 15 ve 21 yaşına kadar daha genetiğin el verdiği kadar uazayacaksın.Üstelik ailenin bilgisi var mı bu tür ilacları alırken ?
Doktorun yazmasıda ayrı bir saçmalık olmuş ,iştah kesen ve zayıflama amaçlı olduğu için sen o ilaçla rahat bir 40 kilolara definasyon olursun ;)

Boyun uzaması için bu tür ilaçları kullanman çok saçma olmuş, bu tür ilaçlar çeşitli hastalıklarda kullanılır veya vücut geliştirme camiasında yağ yakıcı olarak kullanılmaktadır.Boyunu uzatma acelesi nedir ? Yaşın daha 15 ve 21 yaşına kadar daha genetiğin el verdiği kadar uazayacaksın.Üstelik ailenin bilgisi var mı bu tür ilacları alırken ?
Doktorun yazmasıda ayrı bir saçmalık olmuş ,iştah kesen ve zayıflama amaçlı olduğu için sen o ilaçla rahat bir 40 kilolara definasyon olursun ;)
Boyum son 1 yıldır hiç uzamadığını söyleyince doktor tereddütsüz verdi. Zaten ailemin haberi var. Doktor bana Büyüme Hormonunu arttıracak dedi.

Boyum son 1 yıldır hiç uzamadığını söyleyince doktor tereddütsüz verdi. Zaten ailemin haberi var. Doktor bana Büyüme Hormonunu arttıracak dedi.
Ama iştah kesme ve yağ yakımı olacağını da unutma bu tür ilaçlarla boy uzamaz , büyüme hormonu desen anlarım fakat onlar bile riskli doktor kontrolünde ve cücelerde kullanılacak ilaçlardır.

Bu iste bir sikinti var. Oxandrolone recete edilebilir bir ilac degil turkiye'de nasil olurda doktor verebilir. Ayrica nasil temin edebilir. Sor isaretleri...mmmm

reçetesi var ve neredeyse sorduğum bütün eczaneler de vardı hatta neresinde değil hepsinde vardı
Ismini alayim lutfen ilacin:) hemen depodan sorduracagim.[DOUBLEPOST=1481835796][/DOUBLEPOST]Tekrar kontrol ettim. Eczane depolarinda oxandrolone etken maddeli ilac bulunmamakta.

Kullandigin ilacin ismini alirsam etken maddesine bakabiliriz ve ne olduğunu cozeriz.

Son düzenleme:
Back
Yukarı