ABS Kası ( Karın Kası )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba , 16 Yaşındayım ve 8 Senedir Spor ile uğraşıyorum. Son 3 Aydır Fitness sporuna ilgi duydum.

Muay Thai , Kick Boks , Brazilian Jiu Jitsu , Combat Sambo gibi sporlar yaptım. Hâla Mix Fight Combat Sambo & Enshin Karate üzerinde çalışmalar içerisindeyim. 1.83 Boyundayım 76 Kiloyum. Vucut oranlarım çok iyi biceps & triceps kaslarım gayet geniş chest ( gögüs kası ) da boks vs şınav etkilerinden dolayı epey ileri derecede. Ancak ABS yani sixpack olarak geçen karın kası grubunu etkileyeci bir çalışma istiyorum nasıl söylesem 4-5 ayda etki gösterecek şekilde. Yağ oranım gayet iyi , Günde 400 Ön 400 Ters mekik çekiyorum. Sizce bunu günde kaça çıkarmam ve hangi hareketleri yapmam gerekiyor.

Şimdiden Teşekkürler..

Aslında çok basit , vücut yağ oranın eğer dediğin gibi ise %10 aşağısındaysa hatta %6-%10 arasında bir rakamdaysa sağlam karın antremanıyla hedefine ulaşırsın ama o kadar ters mekiğe felan gerek yok onlarla belini incitirsin.Ben sana program öneriyim.
5 Killer Workout Routines - Bar Brothers - YouTube
5 Intense Workout Routines! - Bar Brothers - YouTube
Ab Ripper X Videosunu ekleyen: Mason - Myspace Video
Önerim bu 3 video , 3. video karnını güçlenmesi , belirginleşmesi konusunda çok avantajlı adonisi bu şekil belirginleştirmiştim.Diğer 2 videoda abs/core olan kısımları izle o şahıslar Bar Brothers grubu Lazar Novovic ve Dusan Djolevic karınları görebileceğin muhteşem bir sıkılıkta sayfalarında bu programı paylaştılar gerçekten zor abs/core da gelen hareket sayısı kaç tane bilmiyorum ben uygulamaya başladım.4 set-8 set aralığı kendini zorla diyorlar haftada 2 kez uygula diyorlar bu absyi.şöyle yapabilirsin
1.gün p90x
2.gün of
3.gün killer
4.gün of
5.gün p90x
6.gün instane
7.gün of
gibi gibi kendine göre bi program oluştur.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link :

Arama Kelimeleri : Karın Kası, 8 dakika, abs

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı