abiler yardım edin benim için çok önemli BAKMADANGEÇMEYİN

abilerim 1998 26 aralık doğumluyum boyum 1.67 boyumda 67 boyunmu uzatmak istiyorum bi ilaç tavsiyesi olan varmı benim için cok önemli bu en az 6 7 cm uzamam lazım bana bi yardım edin nolursunuz yalvarıyorum

İlaç olarak "supratall" diye bi ilaç duydum ne kadar etkili bilmiyorum, internette biraz araştır istersen. Ama bence barfikste belki boy uzamasında yardımcı olabilir.

abilerim 1998 26 aralık doğumluyum boyum 1.67 boyumda 67 boyunmu uzatmak istiyorum bi ilaç tavsiyesi olan varmı benim için cok önemli bu en az 6 7 cm uzamam lazım bana bi yardım edin nolursunuz yalvarıyorum
Öyle bir ilaç yok, tıp dünyası böyle bir ilaç geliştirmedi, sana bu konuda ilaç satmaya çalışacak herkes şarlatandır. İyi beslen, 8 saat uyu, spor yap, içkiden sigaradn uzak dur. Böylece genetik potansiyelin neyse o potansiyele ulaşırsın.

Tekrar üzerine basa basa söylüyorum, boy uzatıcı ilaç yoktur. İnsanların kaygılarını paraya dönüştürmeye çalışanlar var, sakın bunlara para kaptırma.

Bende 17 yaşıma 2 ay var boyum 1,70 Babam 1,75 Annem 1,60 yarin fitness salonuna yazılacam boy uzama egzersizleri yapicam 3 ayda kaç cm uzarim 1,78-80 hedefim bu arada 3 senede 18 cm uzadim 3 ayda kaç cm uzarim lütfen cavap ? Boyumdan dolayi hep dalga geçiyorlar

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende 17 yaşıma 2 ay var boyum 1,70 Babam 1,75 Annem 1,60 yarin fitness salonuna yazılacam boy uzama egzersizleri yapicam 3 ayda kaç cm uzarim 1,78-80 hedefim bu arada 3 senede 18 cm uzadim 3 ayda kaç cm uzarim lütfen cavap ? Boyumdan dolayi hep dalga geçiyorlar

Genetiginde ne varsa o kadar uzarsin, takma kafana duzgun beslen, guzel uyu, aktif ol.Olabileceginin en uzunu olursun.

Genetiginde ne varsa o kadar uzarsin, takma kafana duzgun beslen, guzel uyu, aktif ol.Olabileceginin en uzunu olursun.
Tavsiyen icin tesekkurler ama spora yazilmalimiyim yani boy uzama egzersizleri yapmalimiyim hergün 8 saat uyuyorum ve sabah ve aksam süt iciyorum

Son düzenleme:
Bol bol sebze meyve ye, dogal urunler tuket, abur cuburdan uzak dur.

Spora elbet basla , akilli uslu bir hocanin nezaretinde, boy uzama hareketi yoktur genc kardesim, uzayacagin kadar uzarsin, seni kimse sunduremez.

Back
Yukarı