batuhandikici26
Üye
abilerim 1998 26 aralık doğumluyum boyum 1.67 boyumda 67 boyunmu uzatmak istiyorum bi ilaç tavsiyesi olan varmı benim için cok önemli bu en az 6 7 cm uzamam lazım bana bi yardım edin nolursunuz yalvarıyorum
Öyle bir ilaç yok, tıp dünyası böyle bir ilaç geliştirmedi, sana bu konuda ilaç satmaya çalışacak herkes şarlatandır. İyi beslen, 8 saat uyu, spor yap, içkiden sigaradn uzak dur. Böylece genetik potansiyelin neyse o potansiyele ulaşırsın.abilerim 1998 26 aralık doğumluyum boyum 1.67 boyumda 67 boyunmu uzatmak istiyorum bi ilaç tavsiyesi olan varmı benim için cok önemli bu en az 6 7 cm uzamam lazım bana bi yardım edin nolursunuz yalvarıyorum
Genetiginde ne varsa o kadar uzarsin, takma kafana duzgun beslen, guzel uyu, aktif ol.Olabileceginin en uzunu olursun.Bende 17 yaşıma 2 ay var boyum 1,70 Babam 1,75 Annem 1,60 yarin fitness salonuna yazılacam boy uzama egzersizleri yapicam 3 ayda kaç cm uzarim 1,78-80 hedefim bu arada 3 senede 18 cm uzadim 3 ayda kaç cm uzarim lütfen cavap ? Boyumdan dolayi hep dalga geçiyorlar
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tavsiyen icin tesekkurler ama spora yazilmalimiyim yani boy uzama egzersizleri yapmalimiyim hergün 8 saat uyuyorum ve sabah ve aksam süt iciyorumGenetiginde ne varsa o kadar uzarsin, takma kafana duzgun beslen, guzel uyu, aktif ol.Olabileceginin en uzunu olursun.