çocukça yorumları hazmedemiyorum bu nedir ya ?..herneyse Cuttercat merak etme başlardaki endişelerin normal ama hiçbir salonda insanlar birbirlerini küçümsemez onlar da senin gibiyken başladılar unutma,zaten 1-2 haftaya kalmaz ısınırsın ortamabir not defteri al, seni küçümseyen herkesin ismini o not defterine yaz. iyice kas yapıp güç kaznadıktan sonra çık karşılarına;
"şşş bilader, bir zamanlar küçümsediğin küçük sıska ama gururlu bir genç vardı, hatırladın mı?" deyip, yumruğu o lanet olası herifin tam suratının ortasına indir.
hazmedemiyorsan git soda iç . sen hazmedemiyorsun diye şaka da mı yapmayalım?çocukça yorumları hazmedemiyorum bu nedir ya ?..herneyse Cuttercat merak etme başlardaki endişelerin normal ama hiçbir salonda insanlar birbirlerini küçümsemez onlar da senin gibiyken başladılar unutma,zaten 1-2 haftaya kalmaz ısınırsın ortama
Dogru soyluyorsun kardesim tesekkurler.Biz küçüğüz,biz iyi değiliz evet biz belki 5-10 kiloyla çalışıyoruz ama biz hareketi yedire yedire yapıyoruz ve acele edip hareketin formunu bozmuyor,antremanda tüm gücümüzü harcıyoruz.Evet biz doğru olanı yapıyoruz.Kim ne düşünür diye bar'a 10 kilo daha takmaktansa daha düşük bi kiloyla hareketi daha doğru yapmak her zaman tercihim olmuştur.Her dönemde.Sakatlıktan çıkıp 10 kiloyla çalıştığım zamanlar da olmuştur.Fakat asla o,bu ne der değil ben işime bakarım.Ben bu sporu onlarla rekabet için yapmıyorum.Herkesin vücudu kendine.Herkesin aklı kendine.Herkesin hayatı kendine.Sakın sağ,sol ne der diye çabalama.Türk örf ve adetlerine yakışan bi adam ol her daim.Memleketine,ecdadına sahip çık.Karakterin kaslarından önemlidir,zamanla onu da göreceksin.Fazla konuştum hayırlı forumlar kardeşim.![]()