Bundan sonra yapacagın en mantıklı yol bir daha aramamak ve mesaj atmamak. Salonda görüyor musun bilmiyorum, ama görunce selam bile verme derim, sanki onun salonda oldugunu farketmemiş gibi yaparsan, en azından kendinden emin bir havan oldugu ve asla duygusala baglamadıgın belli olur. Bırak, isterse o gelir ayagına zaten, herşey böyledir hayatta, isteyen elbet gelir.
İşin en kilit noktası ne biliyor musun?. İnsan böyle durumlar yaşadıgında, kadın/erkek sonunda kendinde hata bulup, kendini sucluyor ve bir daha hata yapmaya kendini sevk ediyor. Yani, zaman gectiginde ben hata yaptım, kıza yanlış yaklaştım, bir arayıp sorsam nasıl olur acaba gibisinden fikirlerden uzaklaşman senin adına cok iyi olacaktır.
Başka kızlara yakınlaşman cok daha mantıklı, unutmayı beklemeni tavsiye etmiyorum cunku birşey yaşamadın bu kızla, oldu bitti hesabı. Karşı cinsle vakit geçirmen kim olursa olsun, seni rahatlatacaktır.
Aşk zannedildigi gibi kolay bir şey değil ve hemen oldugunuzu zannedersiniz ama bunun adının tutku, saplantı vs gibi kavramlar olacagını da unutursunuz. Tek taraflı yaşanan bu durumlar bana göre aşk değildir, aşk iki kişinin beraber yaşadıgı bir durumdur. Bazı arkadaşlar biraz melankolik havasından sana yorum yapmışlar gibi bir izlenim aldıgım için bunları yazdım. Birşey yaşamadıgın bir insanı at çöpe gitsin, bir başka kız bu kızın yerini rahatlıkla alacaktır, yeter ki sen o düşünceyle ilerle.
Bazen herşeyin kısa vadede olup bitmesi, tecrübe acısından cok olumlu yansıyor kişiye ve demek ki kısmette bu yokmus deyip, takdir-i ilahi diyebilmelisin..