Merhaba öncelikle 1 aydır BB yapıyorum.Fakat BB ile ilgili önyargılarım ve amacıma ulaşamama gibi şüphelerim söz konusu bu yüzden burdaki bilir kişilere sorma ihtiyacı hissettim.
Boy: 1.77
Kilo: 56
Ergenlik döneminde olduğumdan ve BB yapmanın ergenlik döneminde kemiklerin erken sertleşmesine neden olduğunu duydum bu yüzden size her 3 haftada bir başa aldığım programı yazayım bu programın boyumun kısalmasına neden olurmu sizce onu öğrenmek istiyorum.
I hafta
Bench press
İnc.dump press
İnc dump fly 4X8
Pullower
Zbar curl
Alternate curl
Dump scotcurl
II.hafta
Lat pull down
Rowing mach
Front Pulldown
Dump Rowing
Kickback 4x8
Ez bar tricep
push down
III hafta
ower head dump pr.
Dump front rise
shoulder press 4x8
Leg etl
calf
ayrıca hocamdan kilo almak için neler yemem gerektiğini sordum ve sadece akşamları yatmadan önce cicibebe bebek bisküvisi ve süte çikolata karıştırarak içip yatmamı tavsiye etdi fakat ben bu şekilde kilo alıcağımı zanetmiyorum mümkünse kilo alabilmem için program ve (protein hapı vs...) şeyler önerebilirmisiniz şimdiden teşekkürler
Boy: 1.77
Kilo: 56
Ergenlik döneminde olduğumdan ve BB yapmanın ergenlik döneminde kemiklerin erken sertleşmesine neden olduğunu duydum bu yüzden size her 3 haftada bir başa aldığım programı yazayım bu programın boyumun kısalmasına neden olurmu sizce onu öğrenmek istiyorum.
I hafta
Bench press
İnc.dump press
İnc dump fly 4X8
Pullower
Zbar curl
Alternate curl
Dump scotcurl
II.hafta
Lat pull down
Rowing mach
Front Pulldown
Dump Rowing
Kickback 4x8
Ez bar tricep
push down
III hafta
ower head dump pr.
Dump front rise
shoulder press 4x8
Leg etl
calf
ayrıca hocamdan kilo almak için neler yemem gerektiğini sordum ve sadece akşamları yatmadan önce cicibebe bebek bisküvisi ve süte çikolata karıştırarak içip yatmamı tavsiye etdi fakat ben bu şekilde kilo alıcağımı zanetmiyorum mümkünse kilo alabilmem için program ve (protein hapı vs...) şeyler önerebilirmisiniz şimdiden teşekkürler