aşırı utangacım lütfen bakar mısınız!

utanacak ne var anlamıyorum yani rezil olacak bişey yok ortada.böyle düşünmek cesaretini kırar rahat ol....

Sorun kızlarsa o kadar dert etmeye gerek yok onlarda senin gibi zaten bi çogu utanıyo senin utanmanı gerektiren bişey yok sosyalleşmek istiyosan arkadaşlarınla gez belirli bikaç yer bul çogu zaman oraya git zaten insanlar seni fark ediyo konuşmaya başlıyosun ve sorunun çözülücegine eminim :p

lise 1de 2de bende öyleydim açık söylemek gerekirse dünyanın en zor durumudur o durumlar Allaha şükür yendim artık ortamlarda aranan adam oldum utangaçlığı yenmenin tek yolu sosyal aktivitelere katılmak ve insanlarla daha fazla vakit geçirmek zannediyorum ki evde fazla takılıyorsundur.
bak birgün farkına vardım ne kadar hata yaparsan o kadar gelişirsin son 1-2 yılda yaptığım rezillikleri söylesem şaşırırsın ama yaptıgın hatayı tekrar yapmıyorsun ve bu seni olgunlaştırıyor ve şunu unutma asla kafana takma yeminle sinir hastası olursun psikolağa filanda gitmeye gerek yok herkezin söylediklerini söyler paranı alır(benim görüşüm tabi) inş atlatırsın bu zor dönemi

vg ye kesinlikle devam et.ozguvenin artar. sosyallesmeye bak. ortamlara takil. mesela arkadaslarini ayarla cs, call of duty, pes oynamaya git.o
yun oynarken fazla konusmazsiniz ama yinede birbirinize alisirsiniz.acilirsin onlara karsi.kalabalik yerlerde falan takil.konusmaya mecbur oldugun yerlerde takil :) mesela ben 2 yil once hic bir kizla konusamazdi..aklima dicek hic birsey gelmezdi.ne yapacagimi sasirirdim.ayrica buz hokeyi oynuyordum. sonra bir yaz tatilinde bir buz pistinde egitmen olarak ise girdim. burda insanlarla mecburen iliski kurmak zorundaydim. normalde kizlarla hic konusamayan ben orda kizlara nasil kaycaklarini anlatmak zorundaydim.hatta bazen ellerini tutarak yardim etmem gerekiyordu.baslarda cok rahatsiz oluyordum.ama sonradan acildim. ve simdi tum kizlarla cok rahat konusabiliyorum.ister facede ister reelde.ve unutma ki hic kimse senden ustun degil. birak senin bilgin ve cesaretin karsisinda onlar cekinsin.hatta bak cok guzel bir yontem biliyorum.mesela tatile falan gittigin yerde yani surekli ikamet etmedigin bir yerde
bir kizla tanis ve tanistigin gun veye ertesi gun ona cikma teklif et :) reddedilmen %99. amacda bu zaten.ama nasil acildigini sen bile anlamazsin. ayrica hic cekinme cunku o kisiyi hayatin boyunca bir daha.gormiceksin.bir kac defa tekrarla bunu baska kizlarla :)

spor salonu senin icin iyi olur orda calısan büyüklerle felan arkadas ol aklında bir cok soru olur zaten vg ile ilgili onları sorarsın boyleliklede diyalog kurmus olursun . Bakarsın iyice sararsın bu vg ye 20 yasında felan süperman olursun :D

Takmaa lisede açılırsın emin ol :) Şöyle düşün, gördüğün en güzel kızın senden ne farkı var oda senin gibi kaka yapıyor :D her şeyin aynı. Hayatı takma rahat yaşa. Ve böyle olmak için kendini kasma ve kesinlikle kendin gibi ol. Yapmacık olursan iyice çuvallarsın. Kendin ol, rahat ol. . .

Hahaha bu iyiydi işte :D.

Takmaa lisede açılırsın emin ol :) Şöyle düşün, gördüğün en güzel kızın senden ne farkı var oda senin gibi kaka yapıyor :D her şeyin aynı. Hayatı takma rahat yaşa. Ve böyle olmak için kendini kasma ve kesinlikle kendin gibi ol. Yapmacık olursan iyice çuvallarsın. Kendin ol, rahat ol. . .

kaka mı :D baska ornek bulamadın mı guzel kardeşim kaka nedir :D

Back
Yukarı