Aşırı kilo verdim tekrar nasıl hızlı kilo alırım ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kHn34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kHn34

Üye
Merhaba,öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim...

Arkadaşlar 1 aydan az bir sürede 77 kilodan 65 kiloya düştüm. Boyum 1.76 ve bu sağlıksız kilo vermem nedeniyle, vücudumu biçimsiz yaptı. Kollar uzun ince , Geniş omuzlar,büyük burun,biçimsiz bir kafa yapısı,ince bacaklar,geniş popo(çok oturmaktan :D) ve bundan rahatsızım. Evde squat-şınav-mekik yapıyorum.Spor salonuna da gidiyorum orda da başlangıç hareketlerindeyim. Kilo almak istiyorum.Kilo alırkende squat-şınav-mekik yapıyorum. sorum şu : kilo alırken sqt-şnv-mekik yapmam kilo almamı etkiler mi ? evde yaptığım hareketleri bırakmalımıyım ? 75 -80 arası kiloya gelince mi spor yapmaya başlıyayim ? aniden kilo vermem kafamı yüzümü büyük gösterdi bu yüzden sıkıntılıyım ve bana kilo aldırmak için program verebilirmisiniz ? Sevimsiz bişe olduk çıktık:eek::D ve son sorum tekrar kilo alsam yüzüm suratım eski haline döner mi ?:rolleyes:

Birşey yapmana gerek yok, verdiğin kiloyu kısa zamanda alacaksın zaten. Tabi yağ oranın eski kilona dönmene rağmen bir hayli artmış olacak.

Şayet kilo vermeye çalışmadğın halde 12 kg kaybettiyseniz önce şekerinize baktırın, sonra da kan değerlerinize, çünkü ciddi bir probleminiz olabilir. Diyetle verdiyseniz de çok kötü bir diyet yapmışsınız demektir. Hızlı şekilde kilo alıp vermek vücudun dengesini bozar, aylık kilo diferansınız 4 ü pek geçmemeli. Tavsiyem normal rutininize peynirli makarna veya et dönerli pilav gbi bir öğün daha eklemeniz ve meyve porsiyonunuzu arttırmanız yönünde olabilir.

Şayet kilo vermeye çalışmadğın halde 12 kg kaybettiyseniz önce şekerinize baktırın, sonra da kan değerlerinize, çünkü ciddi bir probleminiz olabilir. Diyetle verdiyseniz de çok kötü bir diyet yapmışsınız demektir. Hızlı şekilde kilo alıp vermek vücudun dengesini bozar, aylık kilo diferansınız 4 ü pek geçmemeli. Tavsiyem normal rutininize peynirli makarna veya et dönerli pilav gbi bir öğün daha eklemeniz ve meyve porsiyonunuzu arttırmanız yönünde olabilir.

benim sorun kalpte dostum :D sıkıntıdan kilo verdim. iştahım kapandı diyebiliriz.

Şuan 62 kiloyum hedeflediğim kilo 80 ama 63 de bile zır duruyor heran kilo vermeye haIr bekliyor vicudum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hahahaaa şu Kızlardan ben de bulmalıyım sanırım. Kardiyo falan zor iş, bi trip olayı çözer gibi geliyor ;)
Tabii ki bu işin şakası. Ramazan ayında ben de 6 kiloya yakın kaybettim ve hala alamıyorum :( Gainer kullandım. O da göbek yaptı. Bildiğin yağlandım. O yüzden siz siz olun yaklaşmayın gainer'a. Aklından hızlı kilo alma olayını çıkarıp düzenli beslen. Antrenmanlarını aksatmamaya çalış. (Böyle yazınca direk savunmaya geçiyor insan, hava soğuk, uykum var, yorgunum vb.) geçtiğimiz yaz antrenmanı günde 2 bölge ve haftada 6 gün olarak yaptım. Değişim gayet belirgindi. Bunu da değerlendir. Salonlardaki hocalar pek istemiyor sanırım bu programı salon kalabalık olmasın diye.

Anlamadım hem spor salonuna gidiyorsun hemde evde kendin mi çalışıyorsun , body yeni başlamış biri bu kadar yüklenmemli kendine haftada kaç gün gidiyorsun spor salonuna. Eğer çok çalışıyorsan iyi bir gelişim kaydedemezsin kasların dinlenmeye ihtiyacı var

Anlamadım hem spor salonuna gidiyorsun hemde evde kendin mi çalışıyorsun , body yeni başlamış biri bu kadar yüklenmemli kendine haftada kaç gün gidiyorsun spor salonuna. Eğer çok çalışıyorsan iyi bir gelişim kaydedemezsin kasların dinlenmeye ihtiyacı var

Bana mı yazdın bunu deniz10?

Back
Yukarı