Aşırı göğüs kası :))

Herkül olmalısın, bu nasıl devasa göğüs kasları, kıskandım doğrusu. Bench'de 150'den aşağı basmıyosun galiba. Üzerine uygun tshirt bulabiliyor musun bari? =)

yılda benim diyen vücutçunun ekliyebileceği kas miktarı 6 kilodur, hiçbir vücutta kas kötü gözükmez, onun için korkma bas basa bildiğin kadar. yardımcı olabileceğim her konuda paylaşıma açığım. Spor dolu sağlıklı günler dilerim.

Hacim programları ile 10 kg ve üstüne çıkan sporcular var. Özellikle 5x5 ve GVT prensipleriyle.

Hacim programları ile 10 kg ve üstüne çıkan sporcular var. Özellikle 5x5 ve GVT prensipleriyle.

Resmi bir kaynak gösterirsen bende bilgilenmek isterim. Ciddi söylüyorum. Steroid olmıyacak, doğal gıda ve sporcu beslenme ürünleri kullanarak gerçekleşen bir yöntemden bahsediyoruz, yoksa sitedeki yeni sporcuarkadaşlarımıza kötü örnek olmaktan değil.

valla benim göğüslerim çok rahat gelişyior tek sorun üst orta göğüs bölgesi..o bölgedeki kemik yapım tam gelişmediği için doktor kas yapmayacağını söyledi...bekliyoruz bakalım..bende 25 e kadar gelişenlerdenim:)bu nedenle squat vs girmem dogru olurmu?

vücut geliştirme boyu etkilemez onun için istediğin hareketi yapabilirsin. sadece gelişmeyen kemiklerini sakatlarsın. boyunu kısaltamazsın yada uzatamazsın.

pullower hareketinin sadece ağırlığı gergide tutmak koşuluyla kaburga disklerini açtığı ve boyun sabahki kıvamına geldiği 2 cm kadar uzadığı kanıtlandı.

aslında hafif bişey var ama bu normal kaburgası çıkık değil arkadaşın..bakın mesela yüz yapısı insanı ele verir..geniş çeneli veya şişkince burunlu kişiler daha çabuk hacim alırlar.

65 kiloya göre cok iyi gögüs kasların var bence.Tuhaf komplekslere girme az yag oranıyla bi 72 kiloya falan cıkarsın bi kac ayda 10 numara vucudun olur

Arkadaslar ben konu baslıgındakı dertten şikayetçiyim ama konuyu açan arkadas gıbı degıl yagsız göğüs kaslarım var. 1,75 78 kiloyum 7 aydır vg yapıyorum. Gögüs kaslarım cok cabuk gelişiyor. Özellikle omuz kaslarım daha az oldugu ve çok geniş bir omzum olmadığı için bence kötü bir görüntü oluşturuyor . Kası azaltmak eritmek yaydırmak bir şekilde hacimini azaltmak mümkünmüdür. Birde alt göğüs üst göğüse göre daha şişkin örnek bir program onerebılırmısınız.

Son düzenleme:
65 kiloya göre cok iyi gögüs kasların var bence.Tuhaf komplekslere girme az yag oranıyla bi 72 kiloya falan cıkarsın bi kac ayda 10 numara vucudun olur
Birkaç ayda 7 kilo kas kütlesi kazanacak öyle mi? Steroid kullanmıyor bu arkadaş. Bir senede o kadar kas yapılabiliyor zaten.

Son düzenleme:
Back
Yukarı