Aşırı göğüs kası :))

arkadaşlar benim göğüslerim normalden daha aşşağıda ve daha şişkin,hatta bayağı şişkin:))göğüsümle karın kaslarim acayip bir şekilde orantısız :) aşırı gelişmiş göğüs kaslarım vücut görünümümü çirkinleştiriyo benim bu göğüs kaslarımı yaymak sıkılaştırmak ve indirmek için yapabilecegim hareketler nelerdir acele önerilerinizi bekliyorum... High intensity training uygulamaya başlayacağım set sayılarınıda ona göre yazarsanız memnun olurum dostlarım...bu arada boyum 1.80 kilom 65...

180 boyda 65 kilo çok değil hatta az bile bence. sen sıkılaştıma istiyorsan göğüs için genel olarak pec-deck fly, dumbell fly,incline dumbell fly, cable crossover girmeni öneririm. bu hareketler sıkılaştırma ve parçalamana yardımcı olurlar da. merak ettim bir resmini koysana bakalım o kiloda o boyla yapını inceleyelim

180 boyda 65 kilo çok değil hatta az bile bence. sen sıkılaştıma istiyorsan göğüs için genel olarak pec-deck fly, dumbell fly,incline dumbell fly, cable crossover girmeni öneririm. bu hareketler sıkılaştırma ve parçalamana yardımcı olurlar da. merak ettim bir resmini koysana bakalım o kiloda o boyla yapını inceleyelim

pec deck dumbell fly gibi hareketler yaparsa o göğüs şişmeye devam eder. Bu hareketler tüm göğüsü kaplayan sağlam hareketlerdir. Bence dengelemesi için çok tekrar az kiloyla devam et. Diğer bölgeleri az tekrar çok ağır olarak çalış dengelemeye başlayınca dönersin eski programlarına.

Son düzenleme:
Şınav çek dostum..

Son düzenleyen: Moderatör:
pec deck fly ve dumbell fly hareketleri kasın hipertrofi olmasına katkıda bulunur ama asıl olarak sıkılaşmasını sağlar bi dumbell press veya bench presse göre bu fly hareketleri büyümeyi pek sağlamaz asıl büyüme pressler ile olur ondan dolay öyle söyledim. ama çok tekrar az kilo yaparsa endurans artışı olur doğrudur da adam zaten o boya göre az kiloda bence psikolojik yönü fazla sorunun birde biraz sıkılaşma hissetmesi lazım.

zayıf olmana ramen gogsun buyuk olabılır eger sarkık bır gorunumdeyse jınekomastı ıhtımalı de var

resimi koydum ya zaten o kadar aşırı deil ama yani böle dier arkadaşlariminki daha geride benimki cok büyük gözüküo nedenini anlamadım ve dier kişilere göre daha aşşaıda duruo :D lütfen toparlamak için yapabilecegim hareketleri sölerseniz mutlu olurum.... bu arada üstüme gülmeyin :) yeni başladım daha bodye :))))

Eklentiler

• 27082009(001).jpg
    27082009(001).jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 1.302
resimi koydum ya zaten o kadar aşırı deil ama yani böle dier arkadaşlariminki daha geride benimki cok büyük gözüküo nedenini anlamadım ve dier kişilere göre daha aşşaıda duruo :D lütfen toparlamak için yapabilecegim hareketleri sölerseniz mutlu olurum.... bu arada üstüme gülmeyin :) yeni başladım daha bodye :))))

bahsettiğin gibi aşırı bi göğüs kütlesi yok ortada...
fakat gördüğüm kadarıyla düzgün bi duruşa sahip ilerde biçimli bi göğüse sahip olabilirsin...

ya beyler fotorafta öle cikmis ya benim demeye calistigim normalden cok siskin duruo.salak gibi önden cekmisim fotografi ondan belli olmuo ... :( simdi sizin sölediginiz hareketleri yaptigimda bu kaslar sıkılaşmasına sıkılaşacakta , daha da çok şişmesin :( ?

Ne güzel işte insanlar üst göğüs doldurmak için ter akıtıyorlar (örnek : ben) demekki sende genetik olarak böyle bir avantaj var..Aşırı bir durum yok tam tersi avantajlısın..

bence ne üst göğüs ne orta göğüs ne de altı göğüs var sende daha yeni yeni belirmeye başlamış göğüsler buna sen çok sarkık şişkin diyorsan çekeceğin var ozaman göğüs antremanı yapma yoksa az daha çıksa mazallah kadın gibi göğüslerim çıktı diye yakınacaksın. öncelikle sakin ol ortada bişi yok sen hareketleri doğru girmeye devam et sertleştikce toparlanır onlar.

evet arkadaşı çok iyi anlıyorum göğüsü fotografda daha az çıkıyor. bunun sebebi ışık oynamaları akay1234 arkadaşların belirttiği hareketleri yaparsan düzelecektir.

Aşırı gelişmiş göğüs kaslarından bahsediyorsun. Ben fotoğrafta ne göğüs nede başka bir bölgende kas göremiyorum. Kafamı buluyorsun bizlerle.

daha yeni başladım bodye ama demeye çaliştigim şu ben bodye başlamadan öncede göğüsler böyleydi :D ondan çok meraklıyım şimdi bodye başladık balon gibi olmasın :D neyse split programım bittikten sonra dediginiz hareketleri kişisel programıma katacagım ... bakalım nolacak :) yardımlarınız için teşekkürler...

yılda benim diyen vücutçunun ekliyebileceği kas miktarı 6 kilodur, hiçbir vücutta kas kötü gözükmez, onun için korkma bas basa bildiğin kadar. yardımcı olabileceğim her konuda paylaşıma açığım. Spor dolu sağlıklı günler dilerim.

yılda benim diyen vücutçunun ekliyebileceği kas miktarı 6 kilodur, hiçbir vücutta kas kötü gözükmez, onun için korkma bas basa bildiğin kadar. yardımcı olabileceğim her konuda paylaşıma açığım. Spor dolu sağlıklı günler dilerim.

hmm anladım:) simdi ben 65 kiloyum 1 sene body çalışsam kas olarak alabilecegim en fazla kilo 6 kg mi yani ? çünkü zaten yağ olarak kilo alamiyorum bünyem yüzünden(tipik ecto)xD öyleyse yandık usta ... :D

Back
Yukarı