Aşırı derecede zayıfım acil yardım

Adnan126

Üye
Merhaba abilerim ben 18 yaşındayım boym 1.70 kilom ise 53 çok zayıfım normal kemik yapısına sahibim ama yürürken bir iskeletten farksızım bu durumdan iyice rahatsız olmaya başladım ne yesem bir türlü kilo alamıyorum spora seneye başlayacğım bu yıl sınava gireceğim için benim ne yapmam lazım kaslarım zayıf olduğu için kambur duruyorum ve kürek kemiklerimde çıkkın vaziyette bildiğin yürüyen iskeletim yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Merhaba,
Buradan verilecek tavsiyeler kilo almanı sağlayabilir ancak en sağlıklısı ve doğru olanı bir hekime başvurup hem kan tahlillerini hem de endokrin testlerini yaptırıp bir diyetisyen ile görüşmen olacaktır..

Spora gidiyorsan kardiyo yapma...aksam yatmadan once bol bol karbonhidratli gidalari(patates, makarna, pirinc vs.) tuket alirsin kilo.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence bu foruma gircek vaktin varsa ki var spora gitcek vaktinde olur günde 1 saat kendine ayirabilmen lazim ben sinav zamani cok istedim gitmek göndermediler bence ne kadar erken o kadar iyi cünkü üniversiteye gidince cocuk gibi kalcan mutsuz olcan hatta üniversiteden nefret etcen 4 yili çöpe atmis olcan o yüzden kesin spora basla sinavi o kadar dert etme 1 sene hicbir sey degil mezuna kal önemli degil cunku universitede gorcen 18 19 yaslarinda gidersen en kucugu sen olcan ben ara vermeden gittim hepsi benden 3 4 yas buyuktu cok kotu bi durum oluyor

Bence bu foruma gircek vaktin varsa ki var spora gitcek vaktinde olur günde 1 saat kendine ayirabilmen lazim ben sinav zamani cok istedim gitmek göndermediler bence ne kadar erken o kadar iyi cünkü üniversiteye gidince cocuk gibi kalcan mutsuz olcan hatta üniversiteden nefret etcen 4 yili çöpe atmis olcan o yüzden kesin spora basla sinavi o kadar dert etme 1 sene hicbir sey degil mezuna kal önemli degil cunku universitede gorcen 18 19 yaslarinda gidersen en kucugu sen olcan ben ara vermeden gittim hepsi benden 3 4 yas buyuktu cok kotu bi durum oluyor

Ne kadar saçma birşey söylemişsin. Büyük olsunlar ne var bunda ben bundan anca mutluluk duyarım.Büyük insalarla arkadaşlık etmek hem insanı olgunlaştırır.1 senenin ne kadar önemli oldugunu şuan küçük oldugun için farkında değilsin heralde.1 sene önce iş hayatına atılmak,1 sene önce evlenmek,1 sene önce hayatı tanımak bence bunlar nasıl göründüğünden çok daha önemli şeyler.He spora 1 saat ayırma konusunda seninle hem fikirim ama öyle olmuyor işte yemek problemi git, gel falan derken aslında hayatından baya zaman çalışıyor.

Zihniyet olarak büyük iyi ama 12 13 yasindaki cocuk gibi durcaksin yanlarinda bide 1 sene hic bir dey degil buyuyunce anlarsin 70/1-80/1 su an sizi gazliyolar kazanmalisin etmelisin anlarsin basla hele 1 sinifa bi

Hocam beslenmeniz ön planda öncelikle yıllardır süregeliyorsa doktora gitmenizi öneririm. Daha sonra aldığınız kaloriyi üç aşağı beş yukarı bilmeniz gerekiyor. Az çok fikir sahibisinizdir kalorinizi adım adım yukarılara çekin. Postür bozukluğu için internette gayet basit egzersizler mevcut günlük 10 15 dk ayırarak kayda değer bir gelişme gösterebilirsiniz. Spor salonu hocanıza sormaktan çekinmeyin. Burdaki başlıklarıda sık sık ziyaret edin. Sabır disiplin her daim spor canınızı sıktığınıza bile değmez iyi forumlar :)

Zihniyet olarak büyük iyi ama 12 13 yasindaki cocuk gibi durcaksin yanlarinda bide 1 sene hic bir dey degil buyuyunce anlarsin 70/1-80/1 su an sizi gazliyolar kazanmalisin etmelisin anlarsin basla hele 1 sinifa bi

Saçmalama kardeşim ya 1 sene hiç birşey ne demek. 1 sene okula ara verdim köpek gibi pişmanım.12-13 yaşında çocuk gibi kal ne var bunda.Özgüvenin yüksek oldumu hiç kimsede sana bişey diyemez.Dış görünüşünü her türlü halledersin.Ama zaman ucup gittimi geri gelmiyor kardeşim. Bende hastasıyım bu spora ama sana sana bi gelecek vaat etmediği sürece boş muhabbetten ileriye gitmiyor. Okul ve kaybedeceğin 1 sene bile herşeyden daha önemli.
6 ay antreman yapıp günd e400-500gr karb yüklesin bu arkadaş zaten istediği hacime ,yaşa , olgunluga,özgüvene ulaşır.

Dostum kilo alımı bir çok nedene bağlı yemiyosan alamazsın 2+2=4 kalori bu işin temeli.Ben sana işin temelini söylüyorum.Senin ihtiyacın hareketsiz spor yapmayan biriysen kilo almak için kafadan 2500-3000 kalori alacaksın ki kilo alasın bu sayı yükselir 10000 de olur ama yiyemezsin.Sana önerim tatlı tüketmen.Tatlı iştah açar doymazsın bu sayede tükettikçe tüketirsin.Senin için eğlenceli süreç olacak güven bana.Sabah haşlanmış yumurtanı ye.Sütünü iç.İşte peynirini ye.Sonra sütlü tatlı olur şu olur bu olur mutlaka tüket.Şimdi bodyci abiler sağlıksız şu bu diyecekler evet ama senin gibi biri için en kısa yol bu olur diye düşünüyorum.Sana kısa sürede kilo yapacaktır.Tahin helvası tüket sabahları lif kaynağı.Cicibebe gece yatarken mutlaka tüket.Yemeğini ye üstüne tatlıyı göm kısaca.Pastadır şu dur budur bunların hepsi yüksek kalori.Boşuna değil yani :) Bol bol tüket.Yemekte ye tatlıda ye inan bana işe yarar.

benim boy 1.79 bende spora başladığımda 53 kiloydum tam 53 kilo :D şimdi 64 kiloyum bulka devam ama yazın zor oluyor biraz "ne kadar yersen o kadar büyürsün"... o kadar sıkılmıştımki zayıflıktan eti cikolatalı bisküvi var 480 kalori paketi günde 2 paket gömüyordum faydalı değil ama etkisini görmüştüm zaten sonuc almak için yavaş yavaş artık daha iyi besleniyosun mecburen kolay gelsin :D

Yanıtlarınız için çok teşekkür ederim bu arada ekleyeyim yoğurt ve beyaz peynir yiyemiyorum hergün yada 2 güne bir kahvaltıda 2 yumurta yerim iştahımda iyi çok fazla harekette etmiyorum ama olmuyor bu sene spora başlayamayacağım ama seneye yazın kesin gitmeyi düşünüyorum kendimi bildim bileli zayıf birisiyim

Back
Yukarı