ağırsağlam makinetalha(talha çetin) doğal mı ?

Bir tarafım "Belki doğal olabilir" diyor, diğer tarafım ise mantıklı bulmuyor, çok aradayım açıkçası.

Çocuk her ay rakamlarını hayvan gibi artırıyor, başlangıç seviye sporcular bile öyle hızlı bir artışı görmüyordur muhtemelen.

Çocuk bir zamanlar 170 Kg Squat'ı zor yapıyordu, şimdi 230 ve üzeri yapıyor, hatta şimdi allah bilir 250 bile olmuştur o rakam.

Bench Press rakamını zaten söylemiyorum bile, ben 120 Kg bench rekorumu, 135 yapana kadar öldüm bittim adeta, çocuk 170-180 kaptırdı gidiyor.

Eğer gerçekten doğalsa bu adam, bence devlet arkasında durup destek versin, çünkü böyle genetik dünya şampiyonu bile olur.

Ben çok saygı duyuyorum kendisine, çok da seviyorum açıkçası, İnstagram'dan falan da bazı şeyler soruyorum kendisine, cevap veriyor.
Su son bench yarismasindan once 30 nisan da yarismisti. Bench i ikisi arasinda 3 4 kilo falan artti. Her ay artmiyor yani rakamlari :D

kenzo ilaç fabrikasında bile çalışmış olabilir... :) arkadaşlar cidden aranızda çok temiz saf adamlar var ama müsabik olan herkesin ilaçlı olduğunu söylebilirim..ilaçlarda esterine göre timing ayarlanır müsabaka tarihine göre ilaçlar kullanılır sadece bu o zaman tahlillerde temiz çıkma olasılığı vardır...kaldı ki yurtdışında hiçbir müsabakada doping testi yok eğer federasyon düzeyinde değilse..

federasyonu bile zahmet edip kurmamış devlet ne desteği
faydası zaten yok dua edelim devlet elimizdekileride alır,Türkiyede devletin sporculara desteği olsaydı olimpiyatlarda madalya sıralamalarına girerdi burada devlet sadece elinizde olanı almak için uğraşır başkada yaptığı bir şey yoktur vatandaşa hayrını bu zamana kadar ben görmedim görenlerde yalakalıkta sınır tanımayan kişiler olmuştur
Bence bizim branşımız için devletten destek beklemek anlamsız. Bu spor özel sektörle gelişir ancak. Yarışmalardaki ödeüllerdende
kenzo kullanmış olamaz çünkü ilaç testli yarışmalara katıldı ki formu yine düzelttiği zaman katılabilir hazırlanırsa. talha gerçekten öküz gibi yiyor tabirini uygulayan bir arkadaşımız.ve 4 sene klasik fitness geçmişinden sonra vücudunu tam oturttuktan sonra powerlifter olmuş birisi. ilaç lımı değil mi hiç bilinmez. devlet destek versin demişsiniz :D bu devlet sporculara destek değil köstek olur her anlamda. sıradan herşey ucuzken bile sporcu gıdaları en dandik bi protein bar bile 5 6 tl iken spor yapmaya nasıl teşvik edebilirler :D
Meter M. isimli sahısta katıldı o ilaç testine temiz çıktı. Çok güvenmeyin yani. Video yapan arkadaşların hemen hemen hepsi bu ilaçları kullanıyor. Kullanmadım diyor, demekte zorunda zaten :) Bu arada bu spor için devletten destek beklemek mantıksız bence. Devlet, dopingin bariz kullanıldığı belli olan bir spora destek vermemeli -benim şahsi düşüncem tabi- Asıl iş sponsorlara düşüyor. Türkiye'de milyarlarca liralık bir sektör oluştu, fakat sponsorlar sadece protein tozu ile geçiştiriyor yarışmaları. Destek bekliyorsak eğer sektördeki firmalardan beklemeliyiz.

bizim ülkemizde bir calisthenics park dahi sınırlı yerlerde var bu ülkede sporcu yetişirmi ? yetişmez
Türkiyede devlet işsizlere bile destek vermiyor sporcuya nasıl versin ? işsiz insanları bile ssk borcuna sokan bir zihniyetten bahsediyoruz

beyler kişinin doğal olduğunu biz değil FFMI söyler 27 üstü ilaçlıdır talha 27 şuan ve 27 ye ulaşmak genetik harikası bir insanın 10 yılda yapabileceği bir iş talha 6 yılda yapmış bu nasıl iş kaldırdığı ağırlık desek adam 5 kg den 7.5 kgye değil 200 den 220 ye çıkıyor bu bu kadar kolay mı lütfen saf olmayın kenzo da konuşulmuş kenzo ile sergio concentin yan yana duruyor bir fark yok lazarın 2 katı daha nediyim kenzo 8 yıllık 78 kg fln % 9 yağ oranında idi basmadan önce bu vücudu yaparsınız rahat ama talha doğalmış:D biraz okuyun araştırın ffmı yi bana katılırsınız

talhanın kol ölçüsü 47 48 olsaydı kesin ilaçlı derdim çünkü ilaç alan kişilerin kol ölçüleri yüksek oluyor genellikle, talhanın kol ölçüsü 43 müş çok abartı bir ölçü olduğunu düşünmüyorum yaptığı antreman ve yaptığı süreye bakınca vücut kemik yapısıda iri olduğu için tartıda biraz daha ağır gelebilir diğer insanlara göre
sonuç olarak bence ilaçlı değil ama ilaçlıysa eğer zaten belli olacaktır ilerde
bu arada yukarda bir arkadaşın yazdığı yüksel murat şener %100 ilaçlı oda ağırsağlam tayfası ile beraber takılan biri zannedersem, ilaçlı birileri ile beraber takılırsanız sonra mutlaka sizde o işe bulaşırsınız

talhanın kol ölçüsü 47 48 olsaydı kesin ilaçlı derdim çünkü ilaç alan kişilerin kol ölçüleri yüksek oluyor genellikle, talhanın kol ölçüsü 43 müş çok abartı bir ölçü olduğunu düşünmüyorum yaptığı antreman ve yaptığı süreye bakınca vücut kemik yapısıda iri olduğu için tartıda biraz daha ağır gelebilir diğer insanlara göre
sonuç olarak bence ilaçlı değil ama ilaçlıysa eğer zaten belli olacaktır ilerde
bu arada yukarda bir arkadaşın yazdığı yüksel murat şener %100 ilaçlı oda ağırsağlam tayfası ile beraber takılan biri zannedersem, ilaçlı birileri ile beraber takılırsanız sonra mutlaka sizde o işe bulaşırsınız
jeremmy bendiua kol 45.5 bak bakalım doğal mı https://www.instagram.com/p/BX1eR88AJbx/?hl=tr&taken-by=jeremy_buendia
linki attım olay kol ölçüsü değil ffmıdır ffmı kol ölçüsü vs bunlar boş ffmıya bakıcaksınız

onun ilaçlı olduğu zaten ortada talhada öyle bir kas sıkılığı yok kasın sıkılığı ilaçlı olduğunu belli eden en önemli özelliktir talhada steroidli kişilerde olan kas sıkılığı gözükmemekte talha %100 doğaldır diye garanti de veremem ancak ilaçlı gibi durmuyor vücudu

onun ilaçlı olduğu zaten ortada talhada öyle bir kas sıkılığı yok kasın sıkılığı ilaçlı olduğunu belli eden en önemli özelliktir talhada steroidli kişilerde olan kas sıkılığı gözükmemekte talha %100 doğaldır diye garanti de veremem ancak ilaçlı gibi durmuyor vücudu
belki mide büyüktür diceö çok yediüği içinde bu kadar çok mu yiyor yani 5 10 kg mide büyücek

Back
Yukarı