Ağırlıksız kol kası

Merhaba arkadaşlar . 14.5 yasındayım 1.85 boy 70 kilom var. Fakat biraz inceyim. Dumbellsız agırlıksız bi program veya hareketi varsa paylaşırsa cok mutlu olurum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Neden ağırlıksız ? Çanta al sapından tut içine doldur kitapları dumbbell curl yap ? Ağırlıksız pek bişey bekleme.

Boyun yaşına göre şahane. Fakat korkmana gerek yok çantanın içine koyacağın 3-5 kitap yada evde bir çift dambılla çalılmak senin boy uzamanı yavaşlatmaz veya durdurmaz. Çok büyük ağırlıklarla çalışmayacağın için boy konusunda sıkıntın olmaz.

Dumbel yok ama evde barfiks bükbük gögüs yayı ve handgrip var. Bunlarda çalışmakta bi sıkıntı olmaz dimi

Bence dumbell ile barfiksi çalıştıran kaslar veya çalıştıran kasların bölgeleri aynı değil. 15 barfiks çekebiliyorken 4 kg lik dumbell ile 3x12 yapamıyordum. Hem barfiks ile hem de dumbell ile çalışman daha faydalı olabilir.

3 kg ile başlayabilirsin ama ilk başladığında ağırlıkları hızlı bir şekilde arttıracaksın o yüzden 20kg lik dumbell setlerinden alabilirsen uzun vadede daha karlı olursun.

Ve bişey duymuştum dumbell ayakta çalısmam omurgaya baskı yaparmış boy kalırmış o yüzden oturarak calısmakmı lazım?

14.5 yasinda 1.85 boyundasin,bu demektirki daha bi 10 santimin var önünde uzuyacagin,yani ayakta bumbell calisip bikac santim kaybetsen bile(böyle bisey mümkün degil)cok bisiy kaybetmezsin E=emc2 einschtein teorisi:)

Back
Yukarı