Ağırlıkla Şınav +98 KG

beslenmem pek iyi değil. sadece geçen yaz body e başladığmda ailenin yanındayken protein tozu vs. kullanmştım beslenmeye de dikakt ediyordm.
Şu an kahvaltı: reçel ekmek kahve :D bazen peynir
Akşam: yemekhanede ne çıkarsa :D Öğrencilk zor :))
Yazın yine hacim yapmayı düşünüyorum imkanm olrsa.

arkadaşın sırt üstü sırtına yatsın. daha güvenli olur. böyle bele çok yüklenmiş.
gücün ise gayet iyi.

anladm hocam. doğru söylüyorsnz disk kayması flan olabilir bu şekilde. tavsiyelerinz için teşekkürler.

Gerçekten hayranlıkla izlenen çok güzel bir video..
Özendim valla :)

bench press yardımsız 110-120 kg 5-6 tekrar yapıyorum ama uzun süreden beri ağırlığa tam anlamıyla giremiyorum. yeniden hacim yapmaya çalşcam bu yaz. şu an genelde vücut ağırlıyla çalışıyorm şınav barfiks dips.. squat, deathlift gibi hareketler ve ip, koşu flan filan karma antrenman yapıyorm uzun zamandır. 6-7 ay önce 90 kg'a yakındm :))

Tebirkler ne diyeyim.Güzel bir video.Arka kolunuz bayağa güçlü.Gaza geldim.Benim 4 yaşındaki ufak yeğeni alayım sırta da 3-5 tanede ben yapayım :)

wayy abi süpersin yaa bende özendim walla hacim antrenmanında da başarılar

Çok Güzel Video TebrikLer. Giysi Varken Dedim Nasıl Yapıyo Sonra Gıysıyı Çıkarınca Hak Verdim:D . BaşarıLarın Devamı DiLiyorum.

Bel bölgesine fazla ağırlık yüklenmiş. Biraz sırt bölgesine yakın olsaydı daha iyi olurdu. Tricepslerin gayet güçlü. Güzel çalışma

tebrik ederim dostum. Konu başlığını görünce aklıma flexorun belirttiği biçim gözümün önüne geldi. Videoda şok oldum cidden çok yanlış bir yere oturmuş arkadaşın. Ben kendim 40 şınav çekebiliyorum şahsen üzerimde bişeyle hiç denemedim ama 120kg ile 5 tekrar çok iyi bir sayı bana göre.

TEbrik ederim. böyle ilginç videolarla bekleriz :)

Back
Yukarı