Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ağırlık yapmalı mıyım veya kilo düşmemin hızlanması için bunu ne şekilde yapmalıyım tavsiyeleriniz
Ağırlık ve kardiyoya bu değişimi yaşadım fakat kilo vermemin hızlanması için ne tavsiye edersiniz şuan normal bölgesel hareketleri gün gün ikişer bölge olarak 4 çarpı 12 yapıyorum ve üzerine 30 dk kadar kardiyo yapıyorum
Kilo verme tamamen beslenme ile alakalıdır . Yağ yakımı için ağırlık çalışmasından sonra hııt kardiyo önerilir genelde , beslenmenizden biraz bahsederseniz yardımcı olabiliriz .
Ağırlık ve kardiyoya bu değişimi yaşadım fakat kilo vermemin hızlanması için ne tavsiye edersiniz şuan normal bölgesel hareketleri gün gün ikişer bölge olarak 4 çarpı 12 yapıyorum ve üzerine 30 dk kadar kardiyo yapıyorum
Hangi değişimi yaşadın genelde fotoğraf atılırda her neyse hit kardiyo dene ben genelde ağırlık antremanindan sonra 15 dakika boyunca kardiyo yaparim
1dk boyunca 7km sonra 12km hiza geçip tekrardan 7 km ye geçiyorum.
ne sorduğunu anlayamadım ağırlık yapmak ne demek ? ağırlık çalışmalı mıyım diye soruyorsun galiba ki yazdığına göre zaten çalışıyormuşsun. ağırlık çalışması kas kaybını önlemek için gerekli , bu nedenle kesinlikle olması lazım.