Trapez~
Üye
Yaklaşık 1 ay önce bb e başladım . şu an 25 kiloda 4x10 yapıyorum . bench press çalışmama izin vermiyor hocam . boy 1.72 kilo 54
sürekli kilo alman gerek diyo bende elimden geleni yapıyorum 2 kilo anca aldım . idmanlardan sonra eve gelince 1 kase patates püresi yiyorum hem enerji vermesi hemde kilo almam için . kol kaslarım gerçekten gelişmeye başladı . göğüs biraz şişti . karın kaslarım zaten belirgindi şimdi mükemmel . trapez e ağırlık vermeyi düşünüyorum . ne önerirsiniz ? kısa süre içinde resimlerimi ekliythums:cem
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:16 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:03 ----------
karın kaslarımın üstünde biraz yağlanma oldu normal mi ? ayrıca protein tozu amino asit vs hiçbişey kullanmıyorum . sadece günde tok karnına 1 çay kaşığı polen ve günde 1 tablet c vitamini kullanıyorum

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:16 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:03 ----------
karın kaslarımın üstünde biraz yağlanma oldu normal mi ? ayrıca protein tozu amino asit vs hiçbişey kullanmıyorum . sadece günde tok karnına 1 çay kaşığı polen ve günde 1 tablet c vitamini kullanıyorum