Ağırlık Sehpam ve Setim Yorumlarınızı Bekliyorum

agirliksehpa.png

agirliseti.png

Araştırmalarım ve bütçem el verdiği ölçüde bu iki ürünü almak konusunda karar kıldım.Yanında birde "z bar" almayı düşünüyorum.Toplam 480 Liraya denk geliyor.6x80 Şeklinde taksitle ödemeyi düşünüyorum.
Yorumlarınızı bekliyorum(iyidir,kötüdür,şunu alsan daha mantıklı vs.)

Gayet güzel görünüyorlar ve düzenli çalısırsan normal salonu aratmayabılır (bazı hareketler harıc) gule gule kullan...

Fıyatları uygun dısarda almaya kalksan bu paraya bulamazsın bende bu setı sıparıs verdım forumdakı arkadaslar saolsun kımse yardımcı olmadı sanrıım bayramdan sonra gelcek http://www.****************/liste/d...delta1680&categoryId=387329&SKU=SPORDELTA1680

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:44 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:40 ----------

Bide z barı nerden almayı dusunuyorsunuz nettense lınk verırmısınız

Fıyatları uygun dısarda almaya kalksan bu paraya bulamazsın bende bu setı sıparıs verdım forumdakı arkadaslar saolsun kımse yardımcı olmadı sanrıım bayramdan sonra gelcek http://www.****************/liste/d...delta1680&categoryId=387329&SKU=SPORDELTA1680

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:44 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:40 ----------

Bide z barı nerden almayı dusunuyorsunuz nettense lınk verırmısınız

Almayı düşündüğüm bar'ın fotosu ekte var.GG'de kargo dahil 38.50 TL.

Eklentiler

• zbar.jpg
    zbar.jpg
    9,6 KB · Görüntüleme: 391
Bende aynı barı dusunuyordum benım bu alcagım set (link verdıgım) ondakı agırlıklar Z bara takılıyor degılmı

bende alacaktım bır ara bunlardan ama vazgeçtim. olumsuz cok yorum var. almadan once max. agırlık, barı koyacagın yerın genıslıgını falan ıyıce ogrendınız mı sonradan sorun cıkmasın

bende alacaktım bır ara bunlardan ama vazgeçtim. olumsuz cok yorum var. almadan once max. agırlık, barı koyacagın yerın genıslıgını falan ıyıce ogrendınız mı sonradan sorun cıkmasın

Bar desteklerinin arası 85cm. 183 ve 213 cm'lik barlar ile kullanılabileceği yazılmış.
Malesef max ağırlık yazılmamış ama mesaj gönderdim bakalım cevap gelince burdada paylaşırım.

Back
Yukarı