Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5 kg x 4
2.5 kg x 4 Toplam 30kg dökme ağırlık plakalarına, tabiki yıldızlar ve iki kısa dumbell barları ile beraber ihtiyacım var.
Giresun'dayım.
Yanı sıra Z bar da düşünüyorum.
NOT ; Plakalar demir,krom ilk tercihimdir. 2.el veya 0 olabilir.
5 kg x 4
2.5 kg x 4 Toplam 30kg dökme ağırlık plakalarına, tabiki yıldızlar ve iki kısa dumbell barları ile beraber ihtiyacım var.
Giresun'dayım.
Yanı sıra Z bar da düşünüyorum.
NOT ; Plakalar demir,krom ilk tercihimdir. 2.el veya 0 olabilir.
Merhaba elimde 2,5 demir bar 2,5 kg 2 adet plaka protecht ürünü salona başladığım için satıyorum 80 tl ye finspor dan aldım 1,5 lik 2adet döküm dambıl 2 adet el yayı ile (sıkı el yayları)toplam 50 tl ye veriyorum kargo sizden istanbul dan[DOUBLEPOST=1408907388][/DOUBLEPOST]
Merhaba elimde 2,5 demir bar 2,5 kg 2 adet plaka protecht ürünü salona başladığım için satıyorum 80 tl ye finspor dan aldım 1,5 lik 2adet döküm dambıl 2 adet el yayı ile (sıkı el yayları)toplam 50 tl ye veriyorum kargo sizden istanbul dan