Ağırlık kaldırmadan vücut yapma

Merhaba ben 22 yaşındayım ve kalp rahatsızlığım dolayısıyla ağır sporlar yapmam ve ağırlık kaldırmam yasak. Hastalığım ortaya çıkana kadar düzenli olarak
spor yapan biri olarak 2 senedir spor yapmamak beni üzüyor. Ağırlık kaldırmadan, çok ağır hareketler olmadan nasıl vücudumu geliştirebilirim yani fit yapabilirim.
Bu arada boyum 177 kilom 68. Teşekkür ederim.

Merhaba ben 22 yaşındayım ve kalp rahatsızlığım dolayısıyla ağır sporlar yapmam ve ağırlık kaldırmam yasak. Hastalığım ortaya çıkana kadar düzenli olarak
spor yapan biri olarak 2 senedir spor yapmamak beni üzüyor. Ağırlık kaldırmadan, çok ağır hareketler olmadan nasıl vücudumu geliştirebilirim yani fit yapabilirim.
Bu arada boyum 177 kilom 68. Teşekkür ederim.
öncelikle geçmiş olsun bence en iyisi orta tempo koşu hafif kalbi çalıştırır vucudu iç dış kolları da sallarsan her yerini çalıştırır kalça dahil diye biliyorum her yerde yapabılırsın evde dışarıda vs vs

Böyle bir sorunun cevabının burda olduğunu düşünmüyorum.uzman bir kişiden bilgi alarak yada mümkünse uzman bir kişi eşliğinde ,doktoruna danışarak yapmanı tavsiye ediyorum.
Geçmiş olsun.

Doktoruna bir danış belki kardiyo antrenmanları kalbine iyi bile gelebilir. Onun dışında vücut ağırlı ile yapacağın antrenmanlar kalbini aşırı zorlamaz ama doktoruna detaylı bir şekilde sor tüm aklına takılanları. Geçmiş olsun.

kardiyo yapsa sporsuz zayıflar kotu bır goruntu olur sınav mekık tarzı dıcem oda agır gelebilir cok zorlucaksın kendını çünkü dostum yapacak bir şey yok bazen olmuyor doktor yapma dediyse yapma kesinlikle bu dünyadaki hiç bir şey sağlıktan önemli değil

zarar gelmez hocam günde 1 saat yürümekten veya 20 30 dakika orta tempo koşudan iç dış organlarını çalıştırır insanın koşu dunyadakı en güzel spor egzersizidir[DOUBLEPOST=1401533599][/DOUBLEPOST]
zarar gelmez hocam günde 1 saat yürümekten veya 20 30 dakika orta tempo koşudan kalbini fazla zorlamayacak şekilde iç dış organlarını çalıştırır kondisyonunu arttırır fazlalığı atarsın vucuttan koşu dunyadakı en güzel spor egzersizidir danış gene hocana

Doktoruna danışmadan kesinlikle ağırlık antrenmanları,uzun koşular,kardiyo vs. Yapma dostum.kalp işi ciddidir..

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Back
Yukarı