ağırlık arttıramadığımızda ne yapmalı.

herkese merhabalar birşey danışmak istediz sizlere bench press yaparken
1.sette 60 kg kaldırdım 10 tekrar
2.sette 65 kg kaldırdım 6 tekrar
3.sette 70 kg kaldırdım 4 tekrar diyelim.
şimdi 2 konu var aklıma takılan.
1.si 3 seti 4 tekrar 70 kg yapacağıma 65 kg 6 tekrar yapmak daha mı mantıklı.
2.de bir sonraki göğüs günümde tekrar kaç kilodan başlamalıyım yine 60 65 70 mi olmalı.
70 i geçmek biraz zor olacak tavsiyelerinizi beklemekteyim.saygılar sunarım.sağlıklı günler.

Kardeşim senin kendi vücudunu tanıman lazım 6 tekrar mı o sette o kiloyla daha fazla gerilim ve kan pompalar adeleye yoksa 4 tekrar o ağırlıkta mı aynı şekilde deneyerek git hep eğer vücudun ağır kilo az tekrar seviyorsa zaten anlarsın

ne kadar süredir düzenli yapıyorsunuz :)?
4 aydır düzenli gidiyorum.[DOUBLEPOST=1479289765][/DOUBLEPOST]
Kardeşim senin kendi vücudunu tanıman lazım 6 tekrar mı o sette o kiloyla daha fazla gerilim ve kan pompalar adeleye yoksa 4 tekrar o ağırlıkta mı aynı şekilde deneyerek git hep eğer vücudun ağır kilo az tekrar seviyorsa zaten anlarsın
açıkçası bana 8 10 kaldıramadığım ağırlıklar antreman yapmamışım gibi hissettiriyor.4 çok az gibi sanki ama 6 ideal gibi peki takılıp kalırmıyım acaba 70 de zorlamazsam ağır kiloları diye de düşünüyorum.

düşür ağırlığı ama çokta değil zorlanacağın kapasitede yapabildiğin kadar yap bence 70 de zorlama o zaman :)

4 aya göre 70 kg 4 tekrar süper kreatin kullanıyorsunuzdur mutlaka benim 10 ayda çıkmıştı 70 ile 6 tekrar her seferinde haftada 3 gün idman ve amino asit protein tozu + beslenmeye rağmen​

4 aya göre 70 kg 4 tekrar süper kreatin kullanıyorsunuzdur mutlaka benim 10 ayda çıkmıştı 70 ile 6 tekrar her seferinde haftada 3 gün idman ve amino asit protein tozu + beslenmeye rağmen​
creatine başlayalı 1 hafta oldu yüklemede yapmadım günlük 5 gr alıyorum.bi denemek istedimbakalım nasıl oalcak. ilk başladığımda 20 kiloyu kaldıramamıştım hedefim en az vücut ağırlığım kadar kaldırmak.bakalım zamanla inşlh.

creatine başlayalı 1 hafta oldu yüklemede yapmadım günlük 5 gr alıyorum.bi denemek istedimbakalım nasıl oalcak. ilk başladığımda 20 kiloyu kaldıramamıştım hedefim en az vücut ağırlığım kadar kaldırmak.bakalım zamanla inşlh.
5 gram bile alındığında 1 haftada sizi 10 kg yukarı çıkartmıştır ilk kullanımda yapar bu etkiyi:)

Back
Yukarı