Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Örnek olarak ağırlık arttırdığım ilk 2 hafta göğüslerim küçülüyor, ondan sonra gelişmeye başlıyor bu canımı sıkıyor arkadaşlar. 1 Hafta önce bench pressi 5 kilo arttırdım, şu anda 5 kilo ekledim ve toplamda 10 kilo arttırdım ve şimdi 2 hafta öncekinden daha küçük gözukuyor her arttırdığımda böyle oluyor, bu arada bi hafta piramit sistem,öteki hafta ters piramit çalışıyorum böyle gidiyorum ve haftada iki kez çalışıyorum sizce neden olabilir ne yapmam lazım ?
bendede aynısı oluyor banada arkadaşlarım demişti ağır girdiğin zaman kasların yırtılıyo ve küçük gözüküyor göğüsünü sıkıp ellediysen öncekinden dahada kassız gelecek.2-3 Gün Yeterli Protein alırsan Öncekinden Daha Güzel Gözüküyor.Tabiki daha iyi bilenlerin yorum atması daha güzel olacaktır