Ağırlık Çalışıyorum Fakat Zayıflamak istiyorum

Merhaba değerli bodyforumtr üyeleri,
Ben 17 yaşındayım, diyetisyene gitmeden önce 85 kiloydum şuanda 80 kiloyum, BOYUM 1.78 ilk aylar diyete dikkat ettim sonrasında etmedim fakat yemem içmemde şeker vb yağlı vb şeyleri az tüketiyorum artık. Geçen ay vitamin'den bir aminoasit aldım birde "lipo black 6" yağ yakıcı, sabah kahvaltıdan önce 2 tane kullanıyorum birde spora gitmeden önce 2 tane kullanıyorum. Spora 2.3-3 aydır gidiyorum, çalıştıgım için elimden geldiğince cardio yapmaya çalışıyorum (koşu ve bisiklet) ağarlık çalışıyorum genel olarak fakat benim sıkıntım göbek ve YANLAR, gerçekten çok kötü bir izlenim yaratıyor ve buda benim psikolojimi doğrudan bozuyor. Eleştirenler olabilir eleştiriye öneriye herzaman açığımdır. Siz değerli abilerimden kardeşlerimden tavsiyeler beklemekteyim, ne yapabilirim zayıflamak için ? yanları ertimek için ? bir program çıkartma şansınız varmı ? veya şunu böyle yap dediğiniz birşey ?

Kafınızı şişirdiğim için hakkınızı helal edin.

Hayırlı geceler.

Son düzenleme:
Kardeşim benim inş emegının fazlasını alırsın ama yag yakıcı kullanmanı hic tavsiye etmem kalori miktarın sallıyorum 3000 ise 2600 2700 tüketerek ve kendını gercekten yorarak antremanlarını yaparak sonra da kardio yaparsın heralde 15 dk o konuda cok bılgılı degılım ama bu sekılde kilo verirsin. bide boyunu söylede ona göre daha iyi yardımcı olurlar

Kardeşim benim inş emegının fazlasını alırsın ama yag yakıcı kullanmanı hic tavsiye etmem kalori miktarın sallıyorum 3000 ise 2600 2700 tüketerek ve kendını gercekten yorarak antremanlarını yaparak sonra da kardio yaparsın heralde 15 dk o konuda cok bılgılı degılım ama bu sekılde kilo verirsin. bide boyunu söylede ona göre daha iyi yardımcı olurlar
Eyvallah abi boyum 1.78

Yaşlarımız aynı, öncelikle mevcut kası korumak için BCAA türevi bir aminoasit karışımına ihtiyacın var, antrenman günleri antrenman sırasında içerek faydasını görürsün, kasları koruyarak kilo vermeye gelirsek:
Günlük kalori ihtiyacın 2500 ise bunun 2300'ünü alıp aldığın besinlerin yağ oranının minimum seviyede olmasına dikkat etmelisin, içecekleri şekersiz tercih (Zero vb.) et ki yağlar yeniden başına dert olmasın, karbonhidratları ise bulgur, makarna, kepekli ekmek veya tam buğday ekmeği gibi kompleks kaynaklardan karşılamalısın. Protein olarak kilonun iki katı olan rakam yani 160'ı tamamlaman gerek, bunu da tavuğun yağsız bölgelerindeki etlerden temin edebilirsin. Ekstra olarak eklemek istediğim bir şey var, Her bir gram protein ve karbonhidrat 4 kaloriye her bir gram yağ ise 9 kaloriye bedeldir.

Back
Yukarı