___Karbonhidrat Tozu Karşılaştırması___

Hardline progainer 5000gr aldım geçen ay 80 kg dan 85e çıktım. Bu ay yine aldım fakat beslenmeyi saldım biraz o yüzden 15 gündür 85-87 arasında git gel yapıyorum. Tavsiyem hardline tadı mükemmel zorlanmadan içiliyor

Arkadaşlar merhaba birşey danışmak istiyorum sizlere haziran ayında best model yarışmasına katılacağım... Şuan kalıp alma dönemindeyim dymitize super mass gainer i yeni bitirdim ve şuan tekrar bitane daha aldım yaklaşık 25 gün içersinde bitecektir ardından protein tozu ya da amino asit alma düşüncesindeyim hangisini tavsiye edersiniz amino asit kullanan olduysa önceden bana bi önerisi olsun lütfen onun ardından yağ yakıcı alıp definasyona dönücem vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mustang19567 dostum o kadar bilgim yok olsa yardımcı olurdum
ben de birşey sorayım aldım ben multipower mass gaineri
sizce nasıl kullanmalıyım herkes farklı birşey söylüyor

Şimdi gramajı ve porsiyon gr söylersen sana yardımcı olabilirim dediğim gibi bende dymitize aldım ölçeği çok büyük ve bi porsiyonu iki ölçek o yüzden bi ölçek sabah diğerine de idmandan sonra alıyorum 1 ay içinde gaayet güzel kalıp aldım sana tavsiyem o toza biticek diye acıma sakın bitir yenisini alabilmek için mutlaka para buluyorsun kış zamanı şuan tam kalıp alma dönemi

Anladım benimkiyle aynı ozaman şimdi ilk olarak sabah kalktığımızda zaten karb ve proteine çok ihtiyacımız var o yüzden ant. Öncesi ve sonrası yerine sabah ve idmandan sonra almanı tercih ederim yani ben öyle kullaniyorum ve çok memnunum... Shake yerine de idmandan önce kendin hazırladığın karbla değerlendir pilav tatlı patates vs. Yap almaktanda sakın korkma bacak karın idmanlarını es geçme yaza doğru da yap yakımına geçersen süper olursun... [emoji4]

Unutma ki yağ yakmak kas almaktan çok daha basittir sadece tootoyu biraz sıkıcaksın..[emoji1]

ya ben zaten ögünlerde güzel besleniyorum
sabahları 3-4 yumurta 100 gram lor peyniri süzme peynir ekmek zeytin yiyiyorum taze sıkılmış portakal suyu içiyorum
bunun üzerine karbonhidrat tozu gerekir mi ?

Takviyeden zarar gelmez hatta yararı olur çünkü zaten içinde belirli kalori protein şeker yağ karb ve bcaa aliyorsun o yüzden supplementle daha güzel gelişim elde edersin

peki bazı insanlar spordan önce iç diyor
güç verdiği içinmiş sanırsam
daha sıkı bir antreman geçirirsin diyorlar
sonra içince de hacim alınıyormus sanırsam
hangisi sence

Dediğim gibi sen sabah ve idmandan sonra al güven bana [emoji4] çok güzel gelişim sağlarsın idman öncesi yemeğini kendin hazırla bulgur pilavı mesela o sana güzel enerji verir ama ben daha gazla güç istiyorum diyorsan creatine al onunda optimumunu öneririm

Back
Yukarı