kaan akdoğan
Üye
merhaba arkadşalar yaş 16 boy 1.75 kilo 72.7kg 9 haftalık gelişimim bu
pulbiber072 ne demek istedin ?
pulbiber072 ne demek istedin ?
ben kimseyi burda kandırmak gibi bir amaca sahip değilim + kandırsam neyime yarıyacak isterseniz inanmayın isterseniz inanın arkadaşlar 9 hafta vücudum hızlı gelişiyor ayrıca ben haftanın 5 günü harıl harıl çalışıyorum önceki konularımada bakabilirsiniz gelişim görmek açısından dahada konuşmama gerek yok isteyen inanır gerisi iyi forumlar herkeseBu değişim 9 hafta gibi kısa bir sürede olamaz. 1 bölgeyi haftada 1 defa çalıştırdığını düşünürsek her bölge için 9 kere çalıştım ve sonuç bu diyor olursun. Buna da inanmamız için bu sporla ilgili bilgimizin yok denecek kadar az olması lazım. Değişimin gelişimin çok güzel ama 9 haftalık gelişim demen seni takdir etmemizi değil konuyu vücudundan alıp başka yerlere çekmemize sebep oluyor. Sana tavsiyem kendi ellerinle emeğini gölgeleme.
Yakında mr olimpia'ya hazırlanırsın bu gidişatla hemde henüz 16 yaşındasın 2 ayda bu hale geldiysen ...merhaba arkadşalar yaş 16 boy 1.75 kilo 72.7kg 9 haftalık gelişimim bu
Bizi salak yerine koyuyorsun sonra da kızıyor musun?dalga geçmeye devam edin siz anca zaten bunu yaparsınız hadi kolay gele