95'liyim sizce yaşıma göre iyimi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
4 ay çok sıkı çalıştım ondan öncesi jimnastikten kalma kaslar. resimlerime yorum yaparsanız ve bilgi verirseniz sevinirim.
DSC01621.JPG
DSC01510.JPG

DSC01523.gif

DSC01542.JPG

DSC01621.JPG

boy-168
kilo-56
göğüs-92
kol-34

sizce iyimi?weightlifter yoksa daha azmı?

4 ay boyunca nasıl çalıştınız? Yani barfiks falan mı yoksa ağırlıkla mı ? Eğer ağırlıkla çalışıyorsanız boyunuzun uzamasına engel olabilir.Bu konuda forumda bir arama yapmanızı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
hyr 4 ay boyunca ve ağırlık çalışmadım boyum kısalmasın diye serum lastiğiyle ve şınav,barfix... yaptım ztn boyumda kısalma yok.

Son düzenleme:
Bence sırt iyi görünüyor omuzlar ve kollarda fena değil.Ancak vücudunuzun ön yüzü ile de fotoğraf çekerseniz yeni yapılacak yorumlar daha yapıcı olabilir.

4 ay boyunca nasıl çalıştınız? Yani barfiks falan mı yoksa ağırlıkla mı ? Eğer ağırlıkla çalışıyorsanız boyunuzun uzamasına engel olabilir.Bu konuda forumda bir arama yapmanızı tavsiye ederim.

Ağırlıklarla çalışmanın neden boy uzamasına engel olabileceğini merak ettim?

Bununla ilgili bilimsel bir veriye göremi konusuyorsunuz. Bu çok önemli sakın yanlıs anlamayın. Cunku bir çok 15-16 yasında dostlarımız var.

sen silemiyosun sadece değiştirebilirsin. ztn bu konu silinir yada taşnır yanlış yere açmışsın üye fotolarına açman gerekirdi kanımca

Ağırlıklarla çalışmanın neden boy uzamasına engel olabileceğini merak ettim?

Bununla ilgili bilimsel bir veriye göremi konusuyorsunuz. Bu çok önemli sakın yanlıs anlamayın. Cunku bir çok 15-16 yasında dostlarımız var.

Hayır bende 14 yaşındayım program talep ettiğimde boy kısalmasından bahsedilmişti bende araştırdım ağırlıklara maruz kalan omurilik sertleşiyormuş boy uzaması durabiliyor veya yavaşlayabiliyormuş eğer yanlışsa düzeltin bende başka yerde okumuştum.

Çok iyisin aynen devam sakın bırakma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı