marshallzz
Üye
Merhaba arkadaşlar diyetisyene gittim yag oranımı ölçtürdüm , besin progamımı hazırlattım ve spor salonuna yazıldım
size yağ yakım günlügümü her gün güncel olarak yazacagım yorumlarınızı bekliyorum tavsiyelere açığım.
1. Gün :
*Boy:175 cm
*Kilo:95.3 kg
*Vücut Kitle İndeksi(BMI):31.1(OBEZ)
*Toplam Yağ : 30.4 kg
*Yağ Oranı : 31.9
2. Hafta :
*Boy:175cm
*Kilo: 91.2
*Vücut Kitle İndeksi(BMI):29.8 (Kilolu) Obezlikten kurtuldum
*Toplam Yağ:26.4 kg
*Yağ Oranı :28.9
Besin Programı:
kahvaltı: 1,5 kibrit kutusu büyüklügünde yagsız beyaz peynir, 1 bardak süt veya 1 tane yumurta , 4-5 zeytin , 3 ince kepek ekmek veya 1 tane sandviç ekmegi , söğüş sebze
ara öğün : 1 orta boy meyve , 2 tane galeta 4-5 fındık
öğle yemeği : 1 kase çorba ve 2 ince dilim ekmek veya 4 tane köfte,et,tavuk veya balık (120 gr) veya salata veya tavuklu peynirli tonbalıklı sandviç ve ayran
ara öğün: 1 orta boy meyve i 1 bardak süt , 1 paket diyet bisküvi
akşam : 1 kase çorba veya 8-10 kaşık susuz sebze yarım kase yogurt veya bir su bardagı ayran , bol yeşillik ve mevsim salataları
yatmadan 1,5 - 2 saat önce : 1 orta boy meyve
Not:Haftada 1 kez sütlü tatlı, simit ve yağsız makarna yiyebiliyorum (ekmek yemeyerek 6 kaşık)
Aslında Sütlü tatlı hiç yemedim çünkü sporda 2 saat harcadıgımda yaktıgım kaloriyi , 10 dk da almaya kıyamıyorum
çikolatanın tadını unuttum

1. Gün :
*Boy:175 cm
*Kilo:95.3 kg
*Vücut Kitle İndeksi(BMI):31.1(OBEZ)
*Toplam Yağ : 30.4 kg
*Yağ Oranı : 31.9
2. Hafta :
*Boy:175cm
*Kilo: 91.2
*Vücut Kitle İndeksi(BMI):29.8 (Kilolu) Obezlikten kurtuldum

*Toplam Yağ:26.4 kg
*Yağ Oranı :28.9
Besin Programı:
kahvaltı: 1,5 kibrit kutusu büyüklügünde yagsız beyaz peynir, 1 bardak süt veya 1 tane yumurta , 4-5 zeytin , 3 ince kepek ekmek veya 1 tane sandviç ekmegi , söğüş sebze
ara öğün : 1 orta boy meyve , 2 tane galeta 4-5 fındık
öğle yemeği : 1 kase çorba ve 2 ince dilim ekmek veya 4 tane köfte,et,tavuk veya balık (120 gr) veya salata veya tavuklu peynirli tonbalıklı sandviç ve ayran
ara öğün: 1 orta boy meyve i 1 bardak süt , 1 paket diyet bisküvi
akşam : 1 kase çorba veya 8-10 kaşık susuz sebze yarım kase yogurt veya bir su bardagı ayran , bol yeşillik ve mevsim salataları
yatmadan 1,5 - 2 saat önce : 1 orta boy meyve
Not:Haftada 1 kez sütlü tatlı, simit ve yağsız makarna yiyebiliyorum (ekmek yemeyerek 6 kaşık)
Aslında Sütlü tatlı hiç yemedim çünkü sporda 2 saat harcadıgımda yaktıgım kaloriyi , 10 dk da almaya kıyamıyorum