9 Aylık gelişememişlik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
http://i.imgur.com/7f8RZdZ.jpg
http://i.imgur.com/yxrFE7A.jpg
http://i.imgur.com/E7qO2qA.jpg
http://i.imgur.com/ZLUpHSA.jpg
9 ayda 61'den 65'e çıktım yağ oranımı %18'den %11'e indirdim sonuç bu.2 kutu protein tozu bitirdim.Gelişimim nerdeyse yok bişeye benzemiyor vücut 9 ayıma acıyorum motivasyonum 0.2 ayda hayalimdeki vücudu yapanları gördükçe motivasyonum kayboluyor.9 ay boyunca antreman düzenliydi 1-2 hafta düzensiz olmuştur oda sınavlar yüzünden,beslenmemde kötü değildi antremandan sonra tavuk göğüsü yedim hep gün içindede pilav,makarna,yumurta yemeyi ihmal etmiyordum.Sizin yorumlarınız?
Boyum 183 kilom 65
Kol:33
Göğüs:94
Omuz:116(3 ay önce)
 
Son düzenleme:
şu an ki kilon ve boyun itibariyle vucudun pek can sıkılacak durumda degil dostum. hacimlenmen şart ve bunun için de kilo almalısın. bu kiloyla bundan fazlasını bekleme yapabilen bir kişi varsa dünyada saygı duyarım :)
 
yanlış anlamada 3 aydır body çalışıyorum protein tozu filan kullanmadım ama vucudumuz aynı bence çalışma setlerini arttırman gerek ve dedikleri gibi hacim lazım
 
görünen o ki vucut tipin ekto. forumda ekto olupta harika gelişim gösteren arkadaşlarımız mevcut. sana en iyi tavsiye ve önerileri onlar verecektir. irtibata geçmeni öneririm.
 
Beslenmem kötü değildi demişsin ama bence açık şekilde yaz bir de hep beraber değerlendirelim.
Düzenli olmasa bile aç kalmıyordum doysam bile daha fazlasını yemeye çalışıyodum tavuğu makarnayı pilavı falan.Antreman önce makarna,pilav yiyordum antremandan sonra protein tozu 20 dk sonrada tavuk yiyordum.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:50 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:48 ----------

görünen o ki vucut tipin ekto. forumda ekto olupta harika gelişim gösteren arkadaşlarımız mevcut. sana en iyi tavsiye ve önerileri onlar verecektir. irtibata geçmeni öneririm.
Ben 3 sene önce 70 kiloydum nerdeyse obezdim 1 sene içinde spor yapmadan 10 kilo verdim yağ kaldı ve zayıf kaldım.or
 
Son düzenleme:
Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir ya da eksik pozlar vardır.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiş ya da eksik verilmiştir.
- 6 aylık gelişimden önce foto eklemek kurallar gereği yasaktır.
- Başlıkta kullanıcı adının geçmesi zorunludur

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Elinizdeki resimler ve bilgiler baslik acmaya yetmiyor ise fotograflarinizi tek resimler basliginda degerlendirebiliriniz.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/geri-donusum-kutusu/s...er-t13863.html

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı