9 aylık değişimim

Merhaba arkadailar iyi kötü hertürlü yoruma açığım atacağım before eylül 2015 ekim 15 dirty bulk yaptım 67 kg %8 yağ oranından 77 kilo %14 yağ oranına çıktım sonrada definasyın vs yapmadım sadece dirty bulk bitirdim bulgur tavuk devam ettim şuan 72 kg %9 yağ
Eylül 2015

Mayıs-haziran 2016

çok iyi değişim.dirty bulk önerirmisin?178 55 kgyim.neler yedin?yaş kaç
Teşekkür ederim. Dirty bulk şöyle öneririm kışın yapmalısın zaten biliyosundur ve yağlanman kesinlikle motivasyonunu bozmamalı çünkü göğüs kol büyüdüğü gibi göbekte büyüyor hayli... Yaş 17 boy 183 ... Günde 5-6 öğün arası yedim açıkçası doldurma bir servis tabağı tavuk pilav öğlenleri 3-4 hamburger yiyordum mide genişliyo zaten ister istemez o açlığı bastırmakta zorlaşıyor

Teşekkür ederim. Dirty bulk şöyle öneririm kışın yapmalısın zaten biliyosundur ve yağlanman kesinlikle motivasyonunu bozmamalı çünkü göğüs kol büyüdüğü gibi göbekte büyüyor hayli... Yaş 17 boy 183 ... Günde 5-6 öğün arası yedim açıkçası doldurma bir servis tabağı tavuk pilav öğlenleri 3-4 hamburger yiyordum mide genişliyo zaten ister istemez o açlığı bastırmakta zorlaşıyor
peki tatlı falan yedinmi?hamburger burger king falamı?

görüşümü belirtmeden önce şunu söyleyim; ben profesyonel biri degilim BB İİle ilgilenmeye başlayalı 4 ay oldu ama 26 kilo verdim bende 6 aydır devam ediyorum
öncelikli olarak tabi ki olumlu yönde gelişmen var ama biraz az.
şunları sormak isterim sana hem de kendimi bilgilendirmek için; 1. kas kütlen arttıkça aldıgın carbonhidtrat ve protein miktarını arttırdın mı veya ölçülü mü yedin sürekli ? ölçülü yediysen gram olarak vücuduna aldıgın carbonhidtrat miktarını ne kadar

Sent from my iPhone using Tapatalk

görüşümü belirtmeden önce şunu söyleyim; ben profesyonel biri degilim BB İİle ilgilenmeye başlayalı 4 ay oldu ama 26 kilo verdim bende 6 aydır devam ediyorum
öncelikli olarak tabi ki olumlu yönde gelişmen var ama biraz az.
şunları sormak isterim sana hem de kendimi bilgilendirmek için; 1. kas kütlen arttıkça aldıgın carbonhidtrat ve protein miktarını arttırdın mı veya ölçülü mü yedin sürekli ? ölçülü yediysen gram olarak vücuduna aldıgın carbonhidtrat miktarını ne kadar

Hocam kas kütlem arttıkça proteini arttırdım tabiki ağırlığımın 2,5 - 3 katı kadar protein almaya çalışıyorum yaklaşık 200 gr kadar karbonhidrat hep göz kararı aldım antrenman öncesi çok fazla alıyorum günde genelde 4 öğün yiyorum kahvaltı dahil kahvaltı sonrası öğünlerim 250-300 gr göğüs 5-7 yemek kaşığı pilav veya orta büyüklükte patates yiyorum bunu günde 3 kez yapıyorum arasıra tavuk yerine köfte

Tebrik ederim, önemli olan azmin ve bence iyi bir gelişme ve yine önemli olan senin ne hissettiğin [emoji4]

Back
Yukarı