• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

9 ay sonraki halim...yorum lutfen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan androm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biraz büyümekten kimseye zarar gelmez ((:
ama tabi senin bileceğin iş,VÜCUT SENİN.
güzel resimler ama biraz daha anlaşılır olsaydı daha iyi olurdu.
genel olarak düzgün bi vücudun var,tebrikler.
bence biraz büyürsen daha güzel olur.
özellikle omuzlarda gelişme çok daha estetik gösterir.
karına da önem vermen lazım.
am tabi herkes kendi kafasındaki vücuda ulaşmaya çalışıyor,bu yolda başarılar..
ama bence karın ve omuz daha iyi olmalı

androm resimlerdeki gelişme seni tatmin ediyorsa iyi.
bence daha fazla kütle yapman lazım göğüsler zayıf kalmış daha fitness vücudu bile tam oturmamış diyebilirim.
ağırlığın altına girmekten korkma çok tekrar yapma biraz ağır bas kiloları vücut şişsin daha sonra çok tekrar yaparsın.

yapici elestiriler icin tesekkurler....omuz ve gogus buyutme onerilerini dikkate alacagim..tabi genetigim musade ettigi surece,,,

Androm resimler pek net değil açıkcası yani eleştiri yapılaacak kadar net değil ama normalde gayet fotojenik çıkmışssın :)
Ama görebildiğimiz kadarı ile ilk foto lar ile son fotoların arasında baya fark var .yağlanmadan ilerlemen çok daha iyi olmus ,gayet estetik bir vucüt zaten amacında bu yönde fitness çalışıyorsun zaten ona göre yorumlamak gerekir .
Başarılar diliyorum .
Saygılar.

Çalışma programını ve beslenmeni tekrar gözden geçir bence gainer (protein karbonhidrat kompleksi) kullamalısın iyi çalişmalar, başarılar.

9 ay sonraki halin derken?

ilk basligi 2007 ortalarinda acmistim o zamanki baslik "9 ay sonraki halim " idi. en son resimler ise gecen haftaya ait yani uzerinden ilave bir 6 ay daha gecti.

en büyük hatan göğpüs için fly yapmaman olmuş...bence incline dumbell fly ve flat dumbell fly ı eklemelsn programına..

son durum

merhabalar
her ne kadar aktif forumda olamasamda yazilanlari takip etmeye calisiyorum. daha once bahsettigim diyet programim ile beraber son halimi ekleyim istedim. selamlar

Eklentiler

• DSC_00210001.JPG
    DSC_00210001.JPG
    47,4 KB · Görüntüleme: 448
vücudunla ilgili yanlış birşey söylemek istemem, ama birşeyleri ya hep yanlış yapıyorsun ya da yarım yapıyorsun, yani birgün iyi beslenirsin diğer gün de daha kötü beslenirisn olayı gibi...
galiba ,hala dengeyi tam kuramamışsın...vücudun orta sayılır, ama beslenmeye bayagı bir yüklenmen gerekiyor...karbonhidratsız büyümek sandıgın kadar kolay olmasa gerek...

Back
Yukarı