9 agustos - 23 eylul arası yağ yakımı çalışmam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

antisteroid

Yeni Üye
Vücut geliştirme yapmıyorum sadece mucadele sporlarıyla ılgılenıyorum beslenme kardıyo vs bı cok bılgıyı burdan edındım sanırım doğru edinmişim.
suan hala devam etmekteyım yağ oranımı %6ya çekene kadar devam şuan kac bılmıyorum olcturmedım :)

9 agustos
21e1esl.jpg

23 eylül
28s0zra.jpg

Son düzenleme:
Şevkini kırmak istemem ama vücudun çok şekilsiz gözüküyor.Bence biraz body yapmalısın.Çünkü göğüs olmadan karın kaslarının olması bişey ifade etmez ve kötü bir görüntü oluşturur.Göğüs olupta omuz olmazsa yine aynı şekilde.Vücut bir bütündür.Ayrıca başlamadan önceki kilonu vs. yazarsan daha iyi yorum yapılabilir.

Şevkini kırmak istemem ama vücudun çok şekilsiz gözüküyor.Bence biraz body yapmalısın.Çünkü göğüs olmadan karın kaslarının olması bişey ifade etmez ve kötü bir görüntü oluşturur.Göğüs olupta omuz olmazsa yine aynı şekilde.Vücut bir bütündür.Ayrıca başlamadan önceki kilonu vs. yazarsan daha iyi yorum yapılabilir.

başlamadan önce kilom 105

ılk fotoda 73 2. fotoda 65

yag oranımı ıstedıgım kadar indirince çok az hacim çalışması yapıcam yani şekil vericem inşallah

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:33 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:07 ----------

buda baska bır foto

ang19k.jpg

güzel bir şekilde yağ atmışsın, karın ve triceps bölgesi epey iyi olmuş. benim de önerim omuz&göğüs bu iki bölgeye yoğunlaşman. bir de sırtını görebileceğimiz poz eklersen daha iyi olur çünkü bu halinle konu belki kapanabilir.

güzel bir şekilde yağ atmışsın, karın ve triceps bölgesi epey iyi olmuş. benim de önerim omuz&göğüs bu iki bölgeye yoğunlaşman. bir de sırtını görebileceğimiz poz eklersen daha iyi olur çünkü bu halinle konu belki kapanabilir.
yorumun ıcın teşekkurler kardıyodan sonra devamlı bench press ve gogus hareketlerı calısıyorum
kas degılde guc artısı olarak gerı dondu sanırım bana benchte 40 zor basarken suan 70lere kadar cıktım
sanırım antrenmandan once ve sonra k hıdrat almadıgım ıcın gelısme gosteremedı

benchte 70 basıyorsan iyi ama göğsün hacimsiz duruyor biraz. kendini press hareketlerine alıştırman çok ta doğru değil aslında. flye hareketleri de yapman gerekli. açış hareketleri fazla güç artışı sağlamaz ancak göğsü farklı açılardan çalıştırabildikleri için gereklidirler. omuzda da aynı şey lateral raiseler için geçerli. bu iki harekete de max önemi verirsen senin için harika sonuçları olur.

benchte 70 basıyorsan iyi ama göğsün hacimsiz duruyor biraz. kendini press hareketlerine alıştırman çok ta doğru değil aslında. flye hareketleri de yapman gerekli. açış hareketleri fazla güç artışı sağlamaz ancak göğsü farklı açılardan çalıştırabildikleri için gereklidirler. omuzda da aynı şey lateral raiseler için geçerli. bu iki harekete de max önemi verirsen senin için harika sonuçları olur.
teşekkurler salonumuz mucadele sporları salonu oldugu ıcın makına seklınde calısma aletlerı yok malesef 1 ay sonra ıstedıgım sonuca ulasıcagımı umuyorum ozaman tam dnanımlı bı vg salonuna gecıcem bı kac aylıgına ınsallah

Üye fotoları bölümüne belli başlı pozları içeren fotoğraflar koymalısınız.
Vücut geliştirme yapmayıp vücudun ince ince detay yorumları gerekmediğine göre önce - sonra tarzında ya da sadece tekli şekilde bir fotoğrafınızı snap shotsa koyabilirsiniz.
Bu başlığı kilitlemek durumundayım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı