arkadaslar ben 1 senedir diyet yapıyorum 121 kilodan 87 kiloya indim fakaat 87 den daha aşşaaa inemiyorummm takılı kaldı öyle beslenme programımı sizlerede sunmak istiyorum bi yardımcı olun lütfen .
Sabah : 2 adet haslanmıs yumurta beyazı , 2 dilim çavdar ekmegi , 4 adet zeytın , 2 parmak genişliginde light peynir , 100 gr lor peyniri
Öglen : 1 Kasenin içine 4 yemek kaşıgı yulaf ezmesi koyuyorum ve üstüne 5 yemek kaşıgıda yarım yaglı yogurt koyuyorum karıstırıyorum , ve 100 gr lor peyniri
Akşam : 100 gr lor peyniri , 100 gr tavuk gögüsü , ve yarım tabak bulgur pilavı , 1 kasede yarım yaglı yogurt
Kilo : 87
boy : 1,83
NOT : Fitness body türü sporlar yapmadım , yapmıyorum
- BOL BOL SU İÇERİM yardımcı olun lütfen
Sabah : 2 adet haslanmıs yumurta beyazı , 2 dilim çavdar ekmegi , 4 adet zeytın , 2 parmak genişliginde light peynir , 100 gr lor peyniri
Öglen : 1 Kasenin içine 4 yemek kaşıgı yulaf ezmesi koyuyorum ve üstüne 5 yemek kaşıgıda yarım yaglı yogurt koyuyorum karıstırıyorum , ve 100 gr lor peyniri
Akşam : 100 gr lor peyniri , 100 gr tavuk gögüsü , ve yarım tabak bulgur pilavı , 1 kasede yarım yaglı yogurt
Kilo : 87
boy : 1,83
NOT : Fitness body türü sporlar yapmadım , yapmıyorum
- BOL BOL SU İÇERİM yardımcı olun lütfen