Yine Doğru dürüst, kaliteli yayıncılık ilkesi ile yayın yapan mükemmel televiyon kanallarından bir enstantane, küçük bir harf hatasının nelere sebeb olabileceği hakkında süper bir örnek Bilmemne kanalında saat bilmem kaç fakat "Ailece seyredilen" 84. Avrupa halter şampiyonasında ülkemizi temsil eden "Halil MUTLU" 3 adet altın madalya kazanırken... Olayı açıklayan süper bir resim ve altında daha süper bir yazı
cok fazla sevinmeyin cünkü Halil abimiz bu yil avrupa sampiyonsasinda kazandigi yarismada dopingli cikti.
MertSelcuk: kardes ben oalyi caktim. Ben sadece konuyu baska yöne cekmeye calisiyorum. Bu silkme olayi yeni degil. Daha önceleride bir ara internette yayinlasmisti ama tam olarak hangi sitede görmüstüm hatirlayamadim.
heralde yapacak ben anlamıyorum türkiyede olanları ne kadar cok sporcuların üstüne geliniyo bu doping olayları için önce süleyha ayhan şimdide hali ayıpdır yurtdışındaki sporcuları bile kontoror etmiyolar ama türkiyede ediyolar adammı bırakmıyolar heralde yapacak doping normal yemekle nereye kadar kaldırabilecek anlamıyorum yanlış yapıyolar böle yaparak bence bıraksınlar herkez kendinden sorumludur haili gidipde yurtdışında kulanmaz bu ilacı zaten