80 günlük antreman

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fotoğraflardaki görüntüm 80 günlük antreman sonuçu ortaya çıktı düzenli beslenemiyorum sadece sağlıklı ve bol bol yiyiyorum bu sporu yapmayı gerçekten seviyorum ve devam etmeyi düşünüyorum boy 1.80 kilom ise 66 sizden ricam görüntüm hakkında yorum yapmanız ve fikir vermeniz şimdiden teşekkürler.

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1419794902339.jpg
    uploadfromtaptalk1419794902339.jpg
    36,4 KB · Görüntüleme: 508
  • uploadfromtaptalk1419794925532.jpg
    uploadfromtaptalk1419794925532.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 504
Başlamadan önce fotoğraf çekmedim çünkü her iki günde bir bakıp kendimle onu karşılaştıracağımı düşündüm sonrada olmuyo deyip bırakırım sandım kendimle yarışmayı seviyorum. Hacim konusundada haklısınız, metabolizmam hızlı diye düşünüyorum yavas yavas olacak insallah yorumunuz için teşekkürler... İyi sporlar :)

Teşekkürler yaver güzel yorumlarınızı gördükçe insan dahada motive oluyor ve bu sporu dahada seviyor tekrardan teşekkürler. Iyi sporlar! :)

Gelişim süper görünüyor başlangıç'ta hazır görünüyorsun fakat eksik olan durum göğüs kaslarına daha çok hacim almalısın bunun dışında kanat,sırt,biceps kollar,omuz ve özellikle bel,karın kasları gelişmiş form da duruyor hiçbir yağlanma yok hacim alırken yağlanmadan şekere ve yağa özellikle dikkat ederek formunu bozmadan,setlere dikkat ederek gelişimde hacim alman gerektiğini özellikle göğüs kaslarına ağırlık vererek spora devam ederek başarılar diliyorum ;)

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı