Merhaba, programı uzun zaman önce telefonuma yüklememe rağmen bir türlü programa başlayamamıştım. Programı ilk yüklediğimde internetten Adrian'ı da bulup bir çok soru sormuştum. Ne kadar sürede yapmalı, nasıl yapmalı ne yemeli gibi...
Geçtiğimiz haftalarda, benim programı düzenli olarak yaptığımı sanacak ki, Adrian James baklavalarımı sordu. Yanıtı ise
burada
Tabi, bu mesajlaşmadan sonra aklıma yeniden düştü.
Neredeyse hiç spor yapmadığım için dün gece birden gelen bir kuvvetle ilk antremanımı begginer seviyede yaptım ve bıraktım.
Bu hafta hergün 2 begginer antremanı yaparak önce vücudumu ısıtmayı planlıyorum. Yada alıştırmak artık herneyse.
Devamında ise 1 ay advanced ve ardından elite modda antremanımı uygulamayı planlıyorum.
Burada dikkat edilmesi gereken noktalar şunlar(mış):
1- Beslenme: Size uygun, yağ oranınızı azaltacak bir diyet programı hazırlayın.
2- Dinlenme: Adrian'ın tavsiyesi normalde bir gün 6PAW bir gün de Boot Camp yaparak tüm vücudu forma sokmak. Ancak, özellikle 6PAW'in begginer seviyesi neredeyse ısınma antremanı kadar hafif olduğu için - en azından benim içim- her gün yapılabilir.
3- İstikrar: Programlar o kadar kısa ki, reklam arasında bile yapılabilir. Zor olduğunu biliyorum ve bu konuda en tembeliniz benim!
Size ara ara gelişmeleri yazarım.