8 aylik degişim

20140805_113721-1.jpg
Snapchat-2818169689058185733.jpg

115 kilodan 75 kiloya dustum boy 1.88

Maşallah deyim nazar deymesin.Açıksası çok iyi 8 ay gibi durmuyor sarkma filan yok güzel gelişim.Naturalseniz helal olsun derim tebrikler.

Yanlış anlama ama bende 6 ayda 109 dan 80 e düştüm ama sanki 8 aydan fazla gibime geliyor 8 ay veya daha fazlası isede yinede çok iyi azmin için tebrikler

tamamen naturelim beslenme olarak yagi kestim light urunler kullandim bol proteinli yiyeceklerle beslendim tamamiyle belli bi duzen olusturdum ve hic bozmadim disiplinli bi sekilde hareket ettim.
dogru 8 ay yok aslinda bu fotograf 1.5 yil oncesine ait ve kilom 105 falandi en son sigarayi birakmistim ve 115 e cikmistim o zamanlar hic foto cekmemistim daha kiloluydum protein tozu ve amino asit kullandim suan supplementl kullanmayi birakdim protein tozunu bosuna para verilmemesi gereken birsey beslenmeni iyi yaptiginiz surece sıkıntı yok.steroid tabiki kullanmadim kullanmayada gerek duymuyorum 3 aya şişersin 1 hafta sonra fos olursun cok gordum gerek yok :)

Başardığın şeyi gerçekten tebrik ediyorum kardeşim. Ancak bence ters yapmışsın gibime geldi. Çünkü; senin boyda birine 115 ten 75 e değil 100-105'e düşmesi gerekirdi. Sen yağ yakan gerektiği seviyede kilo vermişsin. Hacim olaraktan ilerde çok anlayacaksın.

Çok iyi gelişim tebrikler.

Millet Clanbuterol falan kullanmadan nasıl yapıyor bunu ben anlamıyorum. :D

Tamam kilo vermek zor değil, fakat obezken birkaç ay içerisinde %7-8 yağ oranına düşmek nedir? :)

Back
Yukarı