8 Aylık ve 5 Yıllık Vücut Tahminleriniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ludacris

Yeni Üye
Şu an 1.ayımı tamamladım bodyde. 92 liyim yaş 17 lise 3 öğrencisiyim. Diğer yıl öss var bodye gidebilir miyim bilmiyorum. Yaza kadar 8 ay civarı bodye gidicem inş. Ayrıca üniversite ile birlikte yazlar hariç her yıl 9 ay civarı bodye gitmeyi dşünüorum inş :)

Şu an( 1 aylık adaptasyon ile)
Boy : 1.92
Kilo : 64 - 65
Kol : 28
Bel : 73
Omuz : 108
Göğüs : 93
Bacak : 45

1. Soru : Bu bilgilerden yola çıkarak 8 ay sonra yaza nasıl olurum ? Bu konu hakkınnda tahminlerinizi alabilir miyim ? ( protein belki kullanıcam , ama kesinlikle kilo olayını halledicem inş )

2. Soru : Ve bu biraz saçma ve zor bi soru ama üstte anlattığım gibi istikrarlı gidersem yıl sonra yani üniversite bitince nasıl olurum ? Örnek olarak resim bile koyabilirsiniz.

Elde etmek istediğim vücut sağlam yapılı bir vücut süper olmasa da.. yarışmaya katılmak vb. hayallerim yok.

Lütfen " bu senin çalışmana bağlı , bunu kmse tahmin edemez " gibi cevaplar atmayın ben kendime inanıyorum , sadece zevkine sordum. Hem de merakımı gideririm :)

arkadaşım bence sorun çok anlamsız,kusura bakma. herkes kendine özgü bir beden yapısına, metabolizmaya sahiptir.tahmin yürütmeyle olmaz bu iş.çalışarak kendin görmelisin ne kadar gelişebildiğini.burdaki insanların dedikleri seni motive eder sadece.onlar ne derlerse olacak ya da olma olasılığı vardır diye bir şey de yok.motive olmak istiyorsan üye fotoğraflarına bak, önceki ve sonraki hallerini incele ve gör ne kadar sürede nasıl bir gelişme gösterdiklerini.

1. Soru : Bu bilgilerden yola çıkarak 8 ay sonra yaza nasıl olurum ? Bu konu hakkınnda tahminlerinizi alabilir miyim ? ( protein belki kullanıcam , ama kesinlikle kilo olayını halledicem inş )

2. Soru : Ve bu biraz saçma ve zor bi soru ama üstte anlattığım gibi istikrarlı gidersem yıl sonra yani üniversite bitince nasıl olurum ? Örnek olarak resim bile koyabilirsiniz.

Elde etmek istediğim vücut sağlam yapılı bir vücut süper olmasa da.. yarışmaya katılmak vb. hayallerim yok.

Lütfen " bu senin çalışmana bağlı , bunu kmse tahmin edemez " gibi cevaplar atmayın ben kendime inanıyorum , sadece zevkine sordum. Hem de merakımı gideririm :)[/quote]

cevap1 = 8 ay sonra sen kendin bile inanamayacaksın yaşadığın gelişime bütün kızlar sana bakacak sahilde.

cevap 2 =5 yıl sonra serdar aktolga gibi bir vücuda sahip olacaksın ,hatta mr olimpia ya çağıracaklar seni.

( yukarıda yadıklarıma inanma bende zevkine yazdım :D )

nerden bulursunuz böyle garip başlıkları anlamam birtürlü

Bırak ya soran da kabahat :)

kendin söyledin 9 ay sonra brad pitt'in snatch deki vücuduna sahip olabileceğini :) kafanda kurmusun sen calismana bak

cevabı olmayan ve geyiği bile yapılamayacak bir soru..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı