Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
8 Aylık gelişimim hakkında engin yorumlarınızı almak isterim
evet geçen sene 7 ay fitness yaptım 3 ay yazın bıraktım 1 aydır devam ediyorum yazın kaybım 5 kilo kas oldu 77 deyim 190 boy 13 yağ oranım sorularım şunlar artık vucut bölgelerimde ağrı hissetmemeye başladım arka kol omuz hariç ve hala hiç adam akıllı barfiks çekemiyorum maks 2 vucut ölçülerimde(15 gün öncesine ait rapolar tahminimce 2 şer santime yakın arttı)
omuz:122
göğüs:105
bel:82
kollar 33 acaba boyum uzun oldugu için kilom vucuduma oranla fazla mı geliyor vucut ağırlığımla hiç çalışamıyorum
kasım 2015 spora başladıgımda 65 kg dim haziran 2016 da 80 i gördüm şuanda 77 yim ve her ay program yeniletiyorum fitness hocama her harekete adapte ol diyor iyi bişeymi acaba
Vücut agirliginla calisamaman boyla ilgili değil yeterince kuvvetli değilsin demek ki ayrıca kolların ölçüsü bana az geldi ben 1.5 senedir yapıyorum başladığımda kollarım 29 du suan 37 Flex yapmadan 31.5cm boy 180kilo 70 . Bence sen koluna gereğinden fazla yükleniyorsun ondan geri kalmış.
Vücut agirliginla calisamaman boyla ilgili değil yeterince kuvvetli değilsin demek ki ayrıca kolların ölçüsü bana az geldi ben 1.5 senedir yapıyorum başladığımda kollarım 29 du suan 37 Flex yapmadan 31.5cm boy 180kilo 70 . Bence sen koluna gereğinden fazla yükleniyorsun ondan geri kalmış.
yoo sorun kollarımda değil şuanda 35 cm ölçtüm 7 ay toplasan yaptım başladıgımda 27 di kollarım yazın sporu bıraktıgım 3 aylık dönemde memlekete döndüm ve 7 tane sıfırdan inip yukarı barfiks çekiyordum ama nedense spor hayatına giriş yapınca barfikslerim düşüyor yaylaya cıkardım ailemle 7 8 rahat çekiyordum ama nedenini anlıyamıyorum şimdi yorgun mu oluyor acaba vucduum (bu arada kollarım yağsız baya kaslar cam gibi cıkıyor hammer curlde 15 kg dumbel tek kol yapıyorum tek kuvvetsiz yerim sırt diğer heryerde normalinde basıyorm(bench press:15 15 takıyorum bar 20 kg sanırsam dumbell press 20 kg 20 kg omuz fly 10 kg mp press front 10 10 asıyorum ondada sırttada tower pulldownda 50 kg rahat çekiyorum15 tane