8 aylık gelişim

Falldown

Üye
01664af52f13da4f60cd31f017ab991a.jpg

İlk 4 ay hocamın yanlış yönlendirmeleri sonucu kardiyoya yükleniyordum onun dışında herhangi ek ürün kullanmadığım anlaşılıyordur son 2 aydır içinde piramit setlerin olduğu bir programla çalışıyorum
c35e05b4ac386d0cfbe867e391e71f54.jpg

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence senin için fazla bir program. mesela en basiti kollar 4 er hareket 10 12 tekrar. kol kasların zaten çok güçlü değil 4x10 şeklinde çalışan professionel sporcular yarışmaya hazırlandığı için çalışır. en fazla 3 ön 3 arka kol olmalı bence , zaten kol kasları diğer kas gruplarına göre daha hassas ve daha çabuk yıkılan bir grup sen 4 x 10 12 yaparsan kolun gelişmez daha çok yıkar yenilersin sadece.ben mesela 35 cm kolum var 3 hareket zor yapıyorum

bence senin için fazla bir program. mesela en basiti kollar 4 er hareket 10 12 tekrar. kol kasların zaten çok güçlü değil 4x10 şeklinde çalışan professionel sporcular yarışmaya hazırlandığı için çalışır. en fazla 3 ön 3 arka kol olmalı bence , zaten kol kasları diğer kas gruplarına göre daha hassas ve daha çabuk yıkılan bir grup sen 4 x 10 12 yaparsan kolun gelişmez daha çok yıkar yenilersin sadece.ben mesela 35 cm kolum var 3 hareket zor yapıyorum
3. Ayım yeni bitmişken ben de 3 hareket yapardım.

3 ay 8 ay arasında yıl farkı mı var şahsen ben 3 ayda 3 cm kol büyüttüm senin gibi çalışmadığım için senin kaçtı kaç oldu?
neyse 4 hareket kesmediyse 5 e çıkarabilirsin hatta 3x15 yap 3 ay sonra 2017 atletik fizik yarışmasına katılırsın çünkü prof sporcular 3x10 4x10 la katılıyor sende o kadar çalışmayla her türlü gidersin .

Son düzenleme:
3 ay 8 ay arasında yıl farkı mı var şahsen ben 3 ayda 3 cm kol büyüttüm senin gibi çalışmadığım için senin kaçtı kaç oldu?
neyse 4 hareket kesmediyse 5 e çıkarabilirsin hatta 3x15 yap 3 ay sonra 2017 atletik fizik yarışmasına katılırsın çünkü prof sporcular 3x10 4x10 la katılıyor sende o kadar çalışmayla her türlü gidersin .
Tamam, teşekkürler.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaşım sen de öyle bir konuşuyorsunki görende diyecek pro sporcu en herkes farklı çalışarak dogruyu bulacak bu sporda tek doğru yoktur sana uyan program başkasına cevap veremeyebilir amaçta önemli yağ yakmak istiyorsa çok tekrar 4 set yapabilir ama güçte dediğin gibi az tekrar max ağırlık önemli olan ne yapmak istediğini bilmek

Yazilanlardan bagimsiz, genetik iyi gorunuyor, yasini bilmiyorum, 20altinda olmalisin, birkac seneye cok iyi fizik cikar birazcik kilo/hacim alarak.. devam

Sent from my Nexus 9 using Tapatalk

Ölçüler 22 ağustos ve 15 aralık arasında soğukken yapıldı normalde şubatta başladım spora ama ölçümü o tarihe kadar yapmamıştım
Göğüs= 90>97
Kol=31>32,5
Omuz=111>118
Bel=78~79 sabit
Bacak=46>51,5
Kilom o tarihte yaklaşık 60>65,5 oldu şimdi yorumlarınız değerli şimdiden teşekkür ediyorum ☺
Dip not koldan biraz az gelişme oldu eğer isteyen olursa şimdiki kol ant programımı da yazayım :
Biceps
Scott curl / Barbael curl > 12-10-8-6
Consantrate curl > 4×8
Hummer curl > 4×10 genelde ağırlığı fazla arttırmıyorum kolda (5-10 kg arası) acaba ondan mı görüşleriniz nelerdir

Back
Yukarı