3. Ayım yeni bitmişken ben de 3 hareket yapardım.bence senin için fazla bir program. mesela en basiti kollar 4 er hareket 10 12 tekrar. kol kasların zaten çok güçlü değil 4x10 şeklinde çalışan professionel sporcular yarışmaya hazırlandığı için çalışır. en fazla 3 ön 3 arka kol olmalı bence , zaten kol kasları diğer kas gruplarına göre daha hassas ve daha çabuk yıkılan bir grup sen 4 x 10 12 yaparsan kolun gelişmez daha çok yıkar yenilersin sadece.ben mesela 35 cm kolum var 3 hareket zor yapıyorum
Tamam, teşekkürler.3 ay 8 ay arasında yıl farkı mı var şahsen ben 3 ayda 3 cm kol büyüttüm senin gibi çalışmadığım için senin kaçtı kaç oldu?
neyse 4 hareket kesmediyse 5 e çıkarabilirsin hatta 3x15 yap 3 ay sonra 2017 atletik fizik yarışmasına katılırsın çünkü prof sporcular 3x10 4x10 la katılıyor sende o kadar çalışmayla her türlü gidersin .
3 ay 8 ay arasında yıl farkı mı var şahsen ben 3 ayda 3 cm kol büyüttüm senin gibi çalışmadığım için senin kaçtı kaç oldu?
neyse 4 hareket kesmediyse 5 e çıkarabilirsin hatta 3x15 yap 3 ay sonra 2017 atletik fizik yarışmasına katılırsın çünkü prof sporcular 3x10 4x10 la katılıyor sende o kadar çalışmayla her türlü gidersin .
Teşekkür ederimYazilanlardan bagimsiz, genetik iyi gorunuyor, yasini bilmiyorum, 20altinda olmalisin, birkac seneye cok iyi fizik cikar birazcik kilo/hacim alarak.. devam
Sent from my Nexus 9 using Tapatalk