8 aylık evde dumbell çalışması ve sonucu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan afy_30
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

afy_30

Üye
30 lu yaşların etkisiyle vücudumun geldiği içler acısı halime bir son vermek için özellikle bu siteden edindiğim bilgilerle karınca kararınca bişeyler yapmaya çabaladım. kütle olarak halimden memnunum ama maalesef yağ yakma konusunda başarılı olamadım
once ve sonra.png

Güzel. Vucudunuz fit olmus en azından, eger amaciniz buysa basarmissiniz.

saçlarım boyaydı artık boyamıyorum 16 yaşından beri beyazlıyo :) hali hazırda çalışmaya devam ediyorum yanlız ev imkanları kısıtlı. ağırlık yükseltmem lazım artık ama özellikle göğüs için evde çalışmak zor oluyo sehpa yok partner yok. genede odugu kadar olmadıgı kader diyip elimden ne geliyosa yapıcam

çok iyi abi, harcadığın calori -500 altı al, 4-5 haftaya parçalı olursun.. ve bol karb proteın yeterı kadarda yağ al..karb ı cok al dıyorum ben senın ıcın ama antrenmanın gerçekten zorluyorsa al.. 4 saatte bir ye en az 2 ogun aç uyu badem ye mesela uyumadan once, kı favorım ceviz. fındıkda olur. hem kalorı acıgı oldugu ıcın karb depolanmaz ancak mutfak tartısıda al gram gram beslen farkı gorursun..

evde yapılabilecek en iyisini yapmışsınız tebrikler salona gidebilme mkanınız varsa çok daha iyi olur

Sevgili afy_30 sizin durumunuzda idim bende toplamaya başladım.Takdir ediyorum.
Ve bu pazar erken kalkınız, sporları çekip kapıyı açın, sabah 6 da başlayın koşmaya,
Sabah koşusu akşam koşusundan çok daha etkili (kalan yağları yakma açısından)
Salonla ilgili ; evet lazım ilerisini düşünüyorsanız ..

Tekrar Tebrikler :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı