8 aylık değişim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düzenli anreman ve beslenme programı ile bu hale geldim, şmdi tekrardan bulk olup daha hacimli bi kütleyle parcalama yapıcam
PicsArt_1404325333383.jpg
PicsArt_1408052639555.jpg
PicsArt_1404325333383.jpg
PicsArt_1408052639555.jpg

Ben 8 ay suresince önce bulk olayim sonra define olurum tarzinda bir yol izlemedim, hacim alirken yagsiz bir kutleye sahip oldum yani kutle artisim sonunda definasyon calismasi yapmadım. Bu sene daha büyük bur kütle yapmak adina biraz daha kilo alip sonra definasyon calismasi yapicam.Beslenme konusuna gelince klasik yag% 0 seker % 0 protein ve karbonhidrat agirlikli bir beslenme oldu.Tabiki bu gramajla günlük antremanima gore hesaplanarak yapildi.Zor ama guzel bi surecti motivasyon tavan olmasi lazim.Lakin suan sicaklardanmidir bilmem gecen seneki motivasyonu nasil yapmışım diye kendime soruyorum:) Ama bu ay sonunda başlıyorum 9 ay sonra daha iyi bir hale gelirim umarim.Unutmamak lazimki cok nankör bir iş , herkezin yasadigi standart beslenme ve o yasantiya dondugunuzde 3 ay sonra hersey baslangic noktasina donebilir .Cok iyi bir vucut yapmadim belki ama istedigime yakin bir gorunuse sahip oldum.

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Kurallar gereği birden fazla açıdan fotoğraf eklemeliydiniz.Başlık kilitlenmiştir fakat yeni fotolar temin ettiğinizde ya yeni başlık açınız ya da yöneticilerle irtibata geçip fotoğrafların başlığa eklenerek başlığın açılmasını talep ediniz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak fotoğraf ekleme kurallarını okuyunuz. Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı