20 yaşındayım hayatımın belli bir bölümünde cortizon kullandım ondan sonra asosyal bir şekilde bilgisayar başında oturup sağlıksız beslenmeden aşırı derecede kilo aldım (132) kilo bu kadar hızlı vermeyi beklemiyordum 8 ay boyunca spor yaptım program özeti;
Koşu Bandı : 30 dakika (1 Saat yaptım)
Bisiklet : 15 Dakika (30 dakika yaptım)
Bel ve Mide hareketleri sıkılaştırmak için başlarda onların sayısın arttıramadım aşırı yorucu geliyordu çarşamba ve perşembe günleri spining diye bir ders oluyordu 2 ayın sonunda alıştım o derse.
Beslenme konusu şöyleydi
[Sabah Kahvaltısı]
Halk ekmeğin kuru üzümlü ekmeği var küçük sabah kahvaltısında bir adet o ekmekten bir tane haşlanmış yumurta bir peynir dilimi salatalık biber 3 zeytin şeklinde yapıyordum.
[Öğlen]
Ton Balık konservesi ekmeksiz bir şekilde tüketiyordum o kadar
[Akşam]
Pul biber ve limonlu yoğurt
Not : Şekeri meşrubatı normal ekmeği ilk 1 ay hayatımdan çıkardım. Daha sonra sadece öğle yemeğinde ton balıklı salata yemeye başladım sabahları bir adet haşlanmış yumurta yerdim. Geceleri yediğim yoğurdu hiç bir zaman eksik etmedim.
Tüm bunları yaptıktan 8 ay sonra şuan 70 kiloyum hayatımın rahatlamasını yaşadım diyebilirim yapamayacağınız hiç bir şey yok sanırım sadece boğazı biraz kısmak gerekiyor.
[BEFORE] (hala ağzımda ki yemeğe gülerim)
[AFTER]
Koşu Bandı : 30 dakika (1 Saat yaptım)
Bisiklet : 15 Dakika (30 dakika yaptım)
Bel ve Mide hareketleri sıkılaştırmak için başlarda onların sayısın arttıramadım aşırı yorucu geliyordu çarşamba ve perşembe günleri spining diye bir ders oluyordu 2 ayın sonunda alıştım o derse.
Beslenme konusu şöyleydi
[Sabah Kahvaltısı]
Halk ekmeğin kuru üzümlü ekmeği var küçük sabah kahvaltısında bir adet o ekmekten bir tane haşlanmış yumurta bir peynir dilimi salatalık biber 3 zeytin şeklinde yapıyordum.
[Öğlen]
Ton Balık konservesi ekmeksiz bir şekilde tüketiyordum o kadar
[Akşam]
Pul biber ve limonlu yoğurt
Not : Şekeri meşrubatı normal ekmeği ilk 1 ay hayatımdan çıkardım. Daha sonra sadece öğle yemeğinde ton balıklı salata yemeye başladım sabahları bir adet haşlanmış yumurta yerdim. Geceleri yediğim yoğurdu hiç bir zaman eksik etmedim.
Tüm bunları yaptıktan 8 ay sonra şuan 70 kiloyum hayatımın rahatlamasını yaşadım diyebilirim yapamayacağınız hiç bir şey yok sanırım sadece boğazı biraz kısmak gerekiyor.
[BEFORE] (hala ağzımda ki yemeğe gülerim)

[AFTER]