BLcKWhT
Üye
Arkadaşlar merhaba,
8 Ay önce yolda yürürken tartayım mı abi diyen küçük bir çocuğun masum bakışlarına kıyamadım ve belki kendimle yüzleşmekten korktuğum teraziye çıktım. Ve gördüğüm tablo içler acısı idi ! Ben soranlara 105 kilo civarın da olduğumu söyler kendimi bu yalana inandırırdım
İlk önce diyetisyene gittim beslenme alışkanlığımın çok dışında bir program ile ilk ay 2 kilo zor verdim. Kendime inandım ve zamanla diyet programı mı harfiyen uyguladım. Ayda bir kere kendime ödül verdim. 4. aydan itibaren fitness yapmaya başladım ve hiç antreman kaçırmadım haftada 4 gün spor yapıyorum. Yolda yürüyüşümden nefes alışıma kadar herşey düzeldi. Hızla zayıflıyor ve vücudumu şekillendirmeye başlıyorum. Kimse zayıflayamam diye vücuduna ihanet etmesin. Herşey kafada bitiyor ! Rahat kesim XXL giyerken şimdi Slim fit XL rahat kesim L beden gömlek giyebiliyorum. Uygun bir zamanda fotoğraflarımı koyacağım. Belkide benim mucizem o küçük çocuğun karşıma çıkması oldu
8 Ay önce yolda yürürken tartayım mı abi diyen küçük bir çocuğun masum bakışlarına kıyamadım ve belki kendimle yüzleşmekten korktuğum teraziye çıktım. Ve gördüğüm tablo içler acısı idi ! Ben soranlara 105 kilo civarın da olduğumu söyler kendimi bu yalana inandırırdım