8 Ayda 122 kilo dan 97.7 kiloya

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BLcKWhT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

BLcKWhT

Üye
Arkadaşlar merhaba,

8 Ay önce yolda yürürken tartayım mı abi diyen küçük bir çocuğun masum bakışlarına kıyamadım ve belki kendimle yüzleşmekten korktuğum teraziye çıktım. Ve gördüğüm tablo içler acısı idi ! Ben soranlara 105 kilo civarın da olduğumu söyler kendimi bu yalana inandırırdım :) İlk önce diyetisyene gittim beslenme alışkanlığımın çok dışında bir program ile ilk ay 2 kilo zor verdim. Kendime inandım ve zamanla diyet programı mı harfiyen uyguladım. Ayda bir kere kendime ödül verdim. 4. aydan itibaren fitness yapmaya başladım ve hiç antreman kaçırmadım haftada 4 gün spor yapıyorum. Yolda yürüyüşümden nefes alışıma kadar herşey düzeldi. Hızla zayıflıyor ve vücudumu şekillendirmeye başlıyorum. Kimse zayıflayamam diye vücuduna ihanet etmesin. Herşey kafada bitiyor ! Rahat kesim XXL giyerken şimdi Slim fit XL rahat kesim L beden gömlek giyebiliyorum. Uygun bir zamanda fotoğraflarımı koyacağım. Belkide benim mucizem o küçük çocuğun karşıma çıkması oldu;)

İşte buda değişimim...

Eklentiler

• RESİM.jpg
    RESİM.jpg
    131,9 KB · Görüntüleme: 916
İyi tartıcı çocuğu yememişsin hocam :) Tebrik ederim yıllarca boşa çekilen eziyetten sonra nasılda dinçlik vardır şimdi

Konu açıldığın da 97.7 kilo idim şimdi 96 kiloyum :) Herşey güzel gidiyor şimdilik.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı