• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

8 AY Düzenli Düzensiz

AZMI? İDARE EDERMİ? İYİMİ?

• Total voters
    42
  • Poll closed .

ozan3535

Üye
S.a Arkadaslar 8 Aydır Agırlıga Basladım Daha Dogrusu BB Ye Daha Öncesinde Kuvvet Tarzı Calısıyordum Beslenme Falan Dikkat Etmiyordum Bu Kadar Oldu 8 Ayda
Ama Calısmaya Devam Yorumlarınız Bekliyorum Saygılar.. :) BU ARADA SON CEKİLDİGİM FOTOLAR BUGÜNE AİT DEİL YAKLASIK 1 1.5 AY ÖNCEKİ FOTOLAR

Eklentiler

• 250420122253.jpg
    250420122253.jpg
    25,6 KB · Görüntüleme: 887
  • 250420122256.jpg
    250420122256.jpg
    28,4 KB · Görüntüleme: 804
  • 100820122360.jpg
    100820122360.jpg
    55,1 KB · Görüntüleme: 872
  • 250420122261.jpg
    250420122261.jpg
    24,2 KB · Görüntüleme: 885
  • asdasdasdasdasdasd.jpg
    asdasdasdasdasdasd.jpg
    97,1 KB · Görüntüleme: 1.412
  • 190820122375.jpg
    190820122375.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 979
Son düzenleme:
Sevgili ozan3535 ;

Öncelikle sen yanılmıyorsam güreşçisin ,

O yönden olaya bakmak daha doğru bence :)

Şimdi güreşçide olsan yağ oranın ciddi yüksek , sende bilirsin ki o eski yağlı ballı pehlivanlık devri kapandı , kilon ne kadar düşük olursa aslında mantıken bu gücünden daha güçlü olcaksındır , yani 80 kilo iken 5 bırım guc uyguluyorsan 65 kıloda da 5 bırım uygularsın kı bu bayağı yüksek bir performans demek oluyor :)

Beslenmeni düzenle öncelikle , güreşe devam ediyorsan gün boyunca düşük karbonhidrat alıp güreşten 2.5-3 saat önce maks karbo ile yükleme yapabilirsin , mesela günde 300 gr k.h alıcaksan 200 ünü güreşten önce al ki antrenmanın iyi geçsin :)

Antenmanda ise yani ağırlıkta her zaman ağır çalış fakat ek olarak sert pumplar da yap yani mesela barfıkste yada makinede 100 tekrar gibi , acı eşiğin yükselsin ...

Saygılarımla , Danny Boy ...

Sevgili Danny Sölediklerine Katılıyorum Ama Seninde Bildigin Gibi Güreş Zor bi Spor Antramandan sonra agırlık calısmak zor oluyor ben sadece 8 ayda birazcıkda olsa geleşme varmı diye sormak istiyorum sana :) Bide sölebisey orda sadece yeni foto olarak 2 tane var birisi 3. foto dieri ise 5.ci dierleri 8 ay önce cekildigim fotoraf birazcıkta olsa zaten belli oldugunu düsünüyorum

Bir şeyler var gibi ama üstündeki yağ katmanından göremiyoruz :D

Biraz şişmeye ara verip çok tekrar az kilo ve kardio yaparak zayıflarsan ardından vücudunun durumuna göre başlarsan daha iyi olur diye düşünüyorum

Bu şekilde nerelerinin iyi nerelerinin eksik olduğuna dair yorum yapamayız.. Üst göğüs hiç anlaşılmıyor mesela :)

Yağ cok acıklayıcı olmadı ifade edemedim bu gün tekrar ceklip koymayı düsünüyorum eski ve yeni diye ama yaglı bi fizigim war 105 ten 87 zor düstüm düsün 105 kiloyken nasıldım :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:41 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:39 ----------

En son cekildigim foto profildeki mevcut foto dierleri yeni dedigime bakma 1.5 aykı fotlarım ama cok bi gelşme yok 1 2 kişiden fazlası yazıyorsa dogrudur :D

Vucut gelistirme dusunuyorsan bence yaglanman riskli durumda, bir muddet yaglardan arinmaya calismanda fayda var.

bence öncelikle yasak besinlerden uzak dur
- vucuda göre orantısız bir trapez görüyorum bence diğer kısımlara ağırlık ver
-zamanla her şey yoluna girer yeterki düzenli ve doğru işler yap

Back
Yukarı