8. ayımdayım, supplement kombinasyonunda kararsız kaldım.

car_26

Üye
İyi akşamlar,
Yazdığım gibi bu işte 8. ayımdayım.Şuana kadar 2 kutu Gaspari Myofusion ve AminoMax 8000 kullandım.Etkileri süper denecek şekilde oldu ağırlıklarımı çok arttırdım.Yaklaşık 2.5-3 aydırda supplement almadım.Şimdi tekrar birşeyler almak istiyorum.
Aklımda olanlar;
Protein olarak:Gaspari Myofusioın Probiotic veya Eas.
Aminoasit olarak:Universal Beef Amino
Artı olarak BCA veya glutamin ileride düşünüyorum.
Şuanlık aklımda olanlar bunlar.Önerilerinize tabiki açığım.

Tercihine saygılıyım. Fakat protein tozun varsa yanına aminoasit yerine bcaa takviyesi bence daha faydalı olur. Xtend , ultimate bcaa , amino x gibi ürünler iyidir.

Myofusion ''probiotic'' için bağırsakları çok çalışıtırıyo ve tadı kötü diye biliyorum ama kullanıp memnun kaldıysanız sizin tercihiniz. Onun dışında optimum ve dymatize iso100 tavsiye ederim.

Madem 8 aylık geçmişiniz var bence kombinasyonunuza kreatin mono ekleyebilirsiniz. Bcaa ve kreatin bence kullanılması gereken ürünler. Yanına multivitamin ekleyebilirsiniz. Beef eğer et çok tüketemeyen biriyseniz gayet uygun ama kolestrol miktarını göz önünde bulundurmak gerek.

Tercihine saygılıyım. Fakat protein tozun varsa yanına aminoasit yerine bcaa takviyesi bence daha faydalı olur. Xtend , ultimate bcaa , amino x gibi ürünler iyidir.
Şuan elimde olan hiç bir ürün yok alacağım.Protein + amino + bca nasıl olur peki ? tozda + aa'da var diye bca almak yanlış mı olur ?

Myofusion ''probiotic'' için bağırsakları çok çalışıtırıyo ve tadı kötü diye biliyorum ama kullanıp memnun kaldıysanız sizin tercihiniz. Onun dışında optimum ve dymatize iso100 tavsiye ederim.

Madem 8 aylık geçmişiniz var bence kombinasyonunuza kreatin mono ekleyebilirsiniz. Bcaa ve kreatin bence kullanılması gereken ürünler. Yanına multivitamin ekleyebilirsiniz. Beef eğer et çok tüketemeyen biriyseniz gayet uygun ama kolestrol miktarını göz önünde bulundurmak gerek.
Probiyotiği içtim kurabiye parçacıklı olanından.Tadı aksine çok güzel ama bağırsakları çalıştırdığı doğrudur :) Pek sorun teşkil edecek bir durum değil bana.Dediğiniz gibi çok et tüketmiyorum haftada 1-2 balık, hergün veyahut gün aşırı tavuk göğsüm dışında tükettiğim et yok.
Multivitamin olarak ne önerirsiniz ? Solgar B1,3 glukanım vardı bitecek oda.

Tozdaki aa ları hesabınıza katmayın. Bcaa recovery yani toparlanma süreci için gereklidir. Xtend, aminox, atomic7 gibi bcaa artı glutamin karışımlarını tavsiye ederim

Multivitaminler için bu konuyu bi araştırın derim. Ben optimen kullanıyorum ama karşılama değerleri biraz yüksek olduğu için kendim ayarlıyorum servis miktarını. https://www.bodyforumtr.com/vbforum/multivitaminler-t13819.html

Back
Yukarı