75 GÜNLÜK GELİŞİM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan f3v0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

f3v0

Üye
Öncelikle iyi forumlar, vg ye başlayalı neredeyse 3 ay oluyor ve başlamadan önceki resim ile 75 gün sonraki resmi attım.
Olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyorum : ))

Sağolun teşekkürler.. olumlu veya olumsuz her mesaj benim için değerlidir :)
bel 90
kol 35
şuan hatırladığım ölçüler bunlar :) başlangıçta bel 90dı kol 32ydi
gögüs yanlış hatırlamıyorsam 3 cm inceldi gözle görülür fark var kendime bakınca hissediyorum tişört giyince belli oluyor fakat göbek ince sıkıntı yaratıyor kasınca karın kasları var ama üstünde ufak bi yağ tabakası var.
ayrıca perfect nutrition 3 whey fx protein tozu kullanıyorum 55 gündür

hocam bel olarak yazdığım basen yani belim çok ince fakat hemen üstü basenler biraz kalın clean dirty bulk karışık ilerliyorum o yüzden basenlerim incelmiyor fakat yağ tabakasının altında kas var bu yüzden iri görünüyorlar

hocam bel olarak yazdığım basen yani belim çok ince fakat hemen üstü basenler biraz kalın clean dirty bulk karışık ilerliyorum o yüzden basenlerim incelmiyor fakat yağ tabakasının altında kas var bu yüzden iri görünüyorlar
anladım diğer bölgelere göre daha iri gözüktüğü için dikkat çekmiş ilk resimde ikinci resimde gelişim iyi omuzlar genişlediğinde vücut daha iyi oturucaktır bu arada sırt ne durumda sırtı unutmamak gerek

hocam fotoğrafımı çekecek birini bulamıyorum fakat sırt gözlemlediğim kadarıyla güzel yakın zamanda sırtın da fotoğrafını çekip atacağım. ayrıca fotoğraflar düşük kalite yakında daha güzel bir makine ile çekip atacağım.

Back
Yukarı