70 Günde Transformation !!

oncelikle tabi ki zor bir olayi gerceklestirmis.

daha sonra, benim dusunceme gore, cok iyi bir spor gecmisi olmali!! sonrasinda ise iyi bir diyet ve kas hafizasi diyorum ben!!

oncelikle tabi ki zor bir olayi gerceklestirmis.

daha sonra, benim dusunceme gore, cok iyi bir spor gecmisi olmali!! sonrasinda ise iyi bir diyet ve kas hafizasi diyorum ben!!

aklımdakileri yazmıssın katılıyorum. ama keşke bide bu adamın programını antrenmanlarını ayrıntılı şekilde bilebilsek.. bizede çok faydası olurdu eminim . şimdi lazım olmasa ilerde olur. paylaşım için teşekkürler ayrıca

abdominaller dışında özellikle göğsün şekillenmesi beni hayrete düşürdü. 183. günde bambaşka bir adam var sanki.

Hmm demek bende define olduktan sonra böyle görüneceğim...

Millet 70 günde bu hale geliyorsa biz bu sporu 3 yıldır boşuna yapıyoruz 1cm atlatcaz diye omzu göğsu kolu bacağı boşuna yırtınıyoruz Salonda Adam hiç bir besin takviyesi kullanmadan bunu yaptığını söylüyor. Kesin bu işte 1 çapanoğlu var :D Fakat Yinede Helal Olsun demekten geri durmam şapka Çıkartırım yani...

Son düzenleme:
Adam Obezlik Sınırından 70 Kiloda Neredeyse tamamen Fit Hatları Gözüken 1 vücud ortaya çıkartıyor. Şimdi Bu adama Sormazlar mı ? Sen Ne ara O kadar Yağı Yaktın ? Sen ne ara O kadar Sporu yaptın ? helal Olsun 70 günde yaptıysa o adamı 2 sene sonra Olimpiada Görmemiz lazım Eğer O kadar Çabuk Transform olabiliyorsa. Christian Bale bile 7-8 ayda anca tipini değiştiyor Binlerce dolar akıttığı Halde :D yani 70 günde supplementsiz şusuz busuz eğer bu adam bu kadar kilo verip kas çıkartabiliyorsa Vallahi billahi boşa yaşıyorum abicim ben :D

iyi de adam sadece kardiyo yapmış. hep koşuyor. yağları eritmiş. kaslarını muhtemelen iyi korumuş .zira ortada şişen bir şey yok. sadece ortaya çıkan birşeyler var. yağları eritince kas çalışmaya başlamış ve 6 ayda o hale gelmiş.

adam fazla kas geliştirmemiş bencede daha çok yağ yakmış o da kardşo falan ama azimli işte fazlada kilosu yokmuş zaten yani obez olma seviyesinde değil gayet güzel yakmış yağları helal ne yedi ne yaptı acaba bu adam bu yabancılar işi biliyo işe gitmiyo spor yapıyo :)

adamın ilk günlerdeki vücuduna dikkat ederseniz, öyle kastan yoksun filan değil. sadece üzerine yağlı bir vücudu var. adam da 70 gün boyunca kardiyo yapmış,i koşmuş ve yağlarını eritmiş. tüm yaptığı bu, e yağlar gidince kaslar da ortaya çıkmış, 70 gün sonunda adamın ciddi bir kası filan yok sadece ortaya çıkan fit bir görüntüsü var. çok büyük ihtmalle bir beslenme uzmanı-diyetisyenle birlike çalışmış ve sadece yağ yakmaya programlanmış. tamam 70 günde bunu yapabilmek büyük başarı ama sonunda ortaya çıkan eseri de büyütüyorsunuz. adama arnold muamalesi yapıyorsunuz. halbu ki şişkin bir kas göremiyorum ben. sadece hatlar belirginleşmiş o kadar. yani adamın muhakkak bir body geçmişi var. onlar ortaya çıkmış, olan bu.

• Like
Reactions: Azi
Değerli üyemiz;

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır.

Önceki Bölüm :Üye Videoları

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme başlık açmaya özen gösteriniz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Millet 70 günde bu hale geliyorsa biz bu sporu 3 yıldır boşuna yapıyoruz 1cm atlatcaz diye omzu göğsu kolu bacağı boşuna yırtınıyoruz Salonda Adam hiç bir besin takviyesi kullanmadan bunu yaptığını söylüyor. Kesin bu işte 1 çapanoğlu var :D Fakat Yinede Helal Olsun demekten geri durmam şapka Çıkartırım yani...

o çapanoğlunu buldum sanırım
http://www.tscheartofachampionprogram.com/
buı sitede adamın programı sanırım satılıyor. :D
55 dolar falan :D işte çapanoğlu bu :D

videoya bakmadım ama tahmin ediyorum. olay kas hafızası. yani sıfırdan öyle olmamıştır. temeli vardır bir şekilde ara vermiştir. vücut geliştirme ile uzun süre uğraşıp askerden geldiğiniz hali düşünün. giderkenki halinizden eser olmuyor. beslenme antrenman uyku olmayınca eriyip gidiyorsunuz ama 1-2 ayda toparlıyorsunuz. sizi de o zaman böyle resim video kaydetsek benzer durum olur. hatta bu forumda biri çıkmıştı doktor hatta menshealth e de çıktı. adam dedi işte doğru antrenman ile ben sıfırdan 6 ayda böyle oldum herkes olur ama özel bir hocam vardı size de tavsiye ederim öyle supplemente gerek yok derdi. işi bilen sıfırdan 6 ayda böyle olur dedi. sürekli hocayı tavsiye etti ille bu adamla çalışın vs adamın facebook sayfalarını forumda dağıttı gidin iletişim kurun diye.

bilinçsiz kişiler inandı adamı ilah etti. ama tecrübeli forum ahalisi araştırdı adam eski müsabıkmış hatta adamın yarışma resimlerini koydular. gerçek çıktı meydana forumdan da gitti temelli.

• Like
Reactions: Azi
Back
Yukarı