7 haftada 5-7 cm uzayın

arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim yanlış yerdeyse lütfen konuyu taşıyın.şimdi gelelim konumuza; piyasadaki boy uzatıcı haplar ilaçlar vs hepsi yalan dolan siz de farkındasınızdır sanırım ancak bu egzersizler kasları esneterek büyüme kıkırdağının yükünü azaltıyor.böylece kemikleriniz daha rahat bir şekilde uzuyor.yalnız bu büyüme çağındakiler için daha çok işe yarar diye düşünüyorum arkadaşım gerçekten 5 cm uzadı bu programla.tabi beslenme de önemli.umarım faydası dokunur ben de bugün itibariyle başladım bu egzersizlere.ne kadar yapılacağı, tekrarı,setleri size kalmış ama maksimum fayda görmek için sabah kalktığınızda ve yatmadan yapmanızı öneririm.ayrıca şunu da son olarak ekleyeyim büyüme çağı illaki ergenlikte olacak diye birşey de yok istisnalar olabiliyor babam askerde 10 cm uzamış.evet tamı tamına 10 cm askerden önce ve sonra fotografları da var.yani uzayabilip uzayamayacağınızı bir ortopediste danışıp öğrenebilirsiniz.röntgende büyüme kıkırdaklarınızın kapanıp kapanmadığını söyler size

Eklentiler

• boy-uzatma-teknikleri1.jpg
    boy-uzatma-teknikleri1.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 636
  • growtaller2.jpg
    growtaller2.jpg
    28,4 KB · Görüntüleme: 498
  • growtaller3.jpg
    growtaller3.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 560
Son düzenleme:
arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim yanlış yerdeyse lütfen konuyu taşıyın.şimdi gelelim konumuza; piyasadaki boy uzatıcı haplar ilaçlar vs hepsi yalan dolan siz de farkındasınızdır sanırım ancak bu egzersizler kasları esneterek büyüme kıkırdağının yükünü azaltıyor.böylece kemikleriniz daha rahat bir şekilde uzuyor.yalnız bu büyüme çağındakiler için daha çok işe yarar diye düşünüyorum arkadaşım gerçekten 5 cm uzadı bu programla.tabi beslenme de önemli.umarım faydası dokunur ben de bugün itibariyle başladım bu egzersizlere.ne kadar yapılacağı, tekrarı,setleri size kalmış ama maksimum fayda görmek için sabah kalktığınızda ve yatmadan yapmanızı öneririm.ayrıca şunu da son olarak ekleyeyim büyüme çağı illaki ergenlikte olacak diye birşey de yok istisnalar olabiliyor babam askerde 10 cm uzamış.evet tamı tamına 10 cm askerden önce ve sonra fotografları da var.yani uzayabilip uzayamayacağınızı bir ortopediste danışıp öğrenebilirsiniz.röntgende büyüme kıkırdaklarınızın kapanıp kapanmadığını söyler size

5-7 cm abartılı geldi bana ama denemek lazım.

bırakın 5-7 cm yi 1 cm bile çok çok büyük bir rakam.. Rakamların gerçek olabileceğine pek ihtimal vermesem de güzel jimnastik hareketleri :)

Son düzenleme:
arkadaşımın yalancısıyım bu hareketlerle uzadım dedi.tabi o 16 yaşında yani ergenliğin de etkisi olabilir.tabi uzatmasa da esnetme iyidir sonuçta:)

Boyunun uzamasını isteyenler yapabilir fazla uzayamasalarda kaybettikleri birşey olmaz en azından esnemiş olurlar :)

ağırlıkla yaparsanız kolunuzda 5 haftada 5-7 cm gelişir

7 Haftada 5-7 cm yalandır. 1.5 ayı 1 hafta geçip de 5-7 cm boy atma diye bir şey imkansız. Hani hormonsal dengesi bozuk olsa diyeceğim yine de inandırıcı değil. Ki boyu etkileyen faktörler var.

bunlar dediğiniz gibi esnetici, omurgayı dikleştiren hareketler. Yani o kadar kısa bir sürede 2-3 cm lik kesin değişimler olabilir tabiki. Tıpkı barfiksdeki gibi. çünkü omurgaların arası açılıyor ve omurga dikleşiyor. yani kesinlikle denemenizde fayda var

Bu hareketler Omurlarda problemleri olanlar için uygulanan rehabilite hareketleri, fıtık baslangıcı, disk arası daralma vs problemlerı olanlara önerilir.Son dönemde büyük fitnesslarda ''sağlıklı omurda'' ''Healthy spine'' Zdrowy kregoslup'' adı altında fitness sınıflarında fitness instruktorlerince yaptırılmaktadır. Var olan omurga aralıgı uzatılamayacagı ıcın daralması önelnmeye çalışılır.Gayet yararlıdır.

PS: Nerden biliyorum? S5 L1 omurgasında daralma olan birisiyim :)

Ben 40 45 gündür uyguluorum bunu.3.fotodaki sehpalıları yapmıyorum sadece. boyumu yaklasık 1 yıldır 172 ölçüyordum şu anda 173 ölçüyorum. Uzamasını bilmem ama ben kanbur duruyordum berbat biçimde.Ailemde farketti artık daha düzgün duruyorum bu egzersizlerin katkısı oldu bence.Dün randevu aldım ortopediste film cektircem bakalım daha uzayacakmıyım :(

Back
Yukarı