TasteofMuscles
Üye
arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim yanlış yerdeyse lütfen konuyu taşıyın.şimdi gelelim konumuza; piyasadaki boy uzatıcı haplar ilaçlar vs hepsi yalan dolan siz de farkındasınızdır sanırım ancak bu egzersizler kasları esneterek büyüme kıkırdağının yükünü azaltıyor.böylece kemikleriniz daha rahat bir şekilde uzuyor.yalnız bu büyüme çağındakiler için daha çok işe yarar diye düşünüyorum arkadaşım gerçekten 5 cm uzadı bu programla.tabi beslenme de önemli.umarım faydası dokunur ben de bugün itibariyle başladım bu egzersizlere.ne kadar yapılacağı, tekrarı,setleri size kalmış ama maksimum fayda görmek için sabah kalktığınızda ve yatmadan yapmanızı öneririm.ayrıca şunu da son olarak ekleyeyim büyüme çağı illaki ergenlikte olacak diye birşey de yok istisnalar olabiliyor babam askerde 10 cm uzamış.evet tamı tamına 10 cm askerden önce ve sonra fotografları da var.yani uzayabilip uzayamayacağınızı bir ortopediste danışıp öğrenebilirsiniz.röntgende büyüme kıkırdaklarınızın kapanıp kapanmadığını söyler size
Eklentiler
Son düzenleme: