7 Aylık Vücut Geliştirme yas 14

Sizce Hangi Bölgeye Daha Fazla Çalısmalıyım

• Total voters
    26
  • Poll closed .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
S.a Arkadaslar 7 aydır vücut geliştirme yapıyorum.antremanlarmı düzenli bi şekilde yapıyorum.son 1 aydır beslenmeme dikkat ediyorum.hangi bölgeye daha eksik önerilerinizi bekliyorum.

ÖLÇÜLER

01.02.2012

BOY:168

KİLO:48

KOL: 27

GÖĞÜS:81

BEL:77

OMUZ:99

2- ÖLÇÜLER

25.08.2012

BOY:174

KİLO:58

KOL: 34

GÖĞÜS:97

BEL:80

OMUZ:114

Önerilerinizi bekliyorum

Eklentiler

• fırat 2.jpg
    fırat 2.jpg
    4,9 KB · Görüntüleme: 2.074
  • fırat.jpg
    fırat.jpg
    5 KB · Görüntüleme: 1.794
  • 206028_4059942583791_1061251512_n.jpg
    206028_4059942583791_1061251512_n.jpg
    22,3 KB · Görüntüleme: 2.334
  • 07082012586.jpg
    07082012586.jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 2.083
Saolun arkadaslar

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:53 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:51 ----------

yaşın iyi beslenmen iyi olursa hem biyolojik gelişimini hemde VG aynı anda yürütebileceğini düşünüyorum. ölçülerin iyi yaşın için :) başarılar
Sana katılıyorum beslenmeme son 1 aydır dikkat ediyorum önerin için saol..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:55 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:53 ----------

dostum vücudun güzel fakat yaşın biraz küçük değil mi?
Bende senin gibi düşünüyordum cok arastırmalar yaptım yasımda sakınca yok yine saol yorum için

boyun 7 ayda 6 cm uzamış .vay be :D .bende 16 yaşındayım boy 175 .işallah 180i bulurum :)

Yaşınız 14 olduğu için şu an programınız da press hareketleriniz minimuma indirmelisiniz ya da hiç yapmamalısınız çünkü kemik gelişiminize baskı yapması ve gelişimini yavaşlatması kacınılmaz genetiğiniz çok iyi fakat belirttiğim gibi presslerden uzak durun ama biceps,triceps omuzlar için açış hareketleri barfiks vs. hareketleri yapabilirsiniz...

verdigin ölçülere göre konuşuyorumm gögüs iyi gelişmiş, fotograflar net çıkmadıgı fazla yorum yapamam

Yaşın Kücük dostum Kim Ne Derse Desin

Değerli Üyemiz;
Lütfen üyelere kullanıcı adları dışında kelimeler kullanarak hitap etmeyiniz. (kardeş, usta, abi, dostum vb. )
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
bence basketbol yüzme gibi sporlar yapman sağlığın acısından daha faydalı olucaktır ozellıkle yuzmeyı onerırım hem vg icin temellerinide atarsın vg icin birazcık daha beklemen bence daha dogru olurdu bol sanslar

Kesinlikle press hareketlerinden uzak dur. Boy uzamasını kafama takmıyorum desen bile vücudundaki bütün kemiklerde baskı olacağı için boydan çok daha önemli kemiklerin büyüyemez ilerde başına sıkıntı alırsın. Gerek yok. Yormaya 14 yaş için çok iyi bir vücut oluşturmuşsun.

Bende press hareketlerinin kemik uzamasına ve olumsuz şekilde etkileyeceğini düşünüyordum fakat 7 ay gibi bir sürede 6cm uzamış olman beni çok şaşırttı.

Bende press hareketlerinin kemik uzamasına ve olumsuz şekilde etkileyeceğini düşünüyordum fakat 7 ay gibi bir sürede 6cm uzamış olman beni çok şaşırttı.

Boy ölçümü konusunda ciddi yanlışlar yapılıyor ama onu sana söyleyim..

Mesela ben boyumu 192 cm sanarken 184 cm olduğumu öğrendim askeri muayenede..

Yani boy ölçümü özel metrik ölçüm aleti ile ayakkabılar çıkarılarak ve kendini kasmadan yapılmalıdır..Evde kendi başına mezura ile falan yapılacak iş değil..

Türkiye'de çoğu insan boyunu 5-10 cm fazla söylüyor zaten..Bu ülkede erkeklerin boy ortalaması 165 cm'dir..

Askere alımlar sırasında yapılan ölçümlerin güncel ortalamasıdır bu sonuç..

Boy ölçümü konusunda ciddi yanlışlar yapılıyor ama onu sana söyleyim..

Mesela ben boyumu 192 cm sanarken 184 cm olduğumu öğrendim askeri muayenede..

Yani boy ölçümü özel metrik ölçüm aleti ile ayakkabılar çıkarılarak ve kendini kasmadan yapılmalıdır..Evde kendi başına mezura ile falan yapılacak iş değil..

Türkiye'de çoğu insan boyunu 5-10 cm fazla söylüyor zaten..Bu ülkede erkeklerin boy ortalaması 165 cm'dir..

Askere alımlar sırasında yapılan ölçümlerin güncel ortalamasıdır bu sonuç..

En doğru eczanede ölçtürmek bence evde metreyle falan ölçenler var orda eksik çıkabiliyor bahsedilen yerlerde eksik ölçme imkanı var bu yüzden defalarca ölçtürmekte fayda var dediklerine katılıyorum dostum.

Konuya gelince bence ara var boyun ulaşabileceği maksimuma ulaşsın sonra başlarsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı